Starity

Összebújva aludt Justin és Selena - fotók

2014. június 22. 11:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy ágyban az ellenséggel? Nem hinnénk. Úgy tűnik, újra együtt Jelena, mivel nemrégiben egy újabb közös fotó került elő.

hirdetés
Összebújva aludt Justin és Selena - fotók

Egyre valószínűbb, hogy a Jelena páros újra együtt van, hiszen egyre több fotó lát napvilágot, melyen együtt szerepelnek. Legutóbb egy eléggé személyes fénykép került elő Selről és JB-ről, melyen éppen alszanak.

Néhány napja Gomez kisasszony és Biebs együtt töltötték az estét, de nemcsak a szórakozásra, hanem az együttalvásra is sor került – írta a TMZ. Az esetről egy fotó is készült – amin Justin édesdeden szunyókált Sel vállán –, mely már bejárta az internetet, nagy port kavarva. A kép érdekessége, hogy Bieber saját kezűleg töltötte fel a Twitteren keresztül, és ezt fűzte hozzá: „Szeretet feltétel nélkül”. Felmerül a kérdés: ez még mindig nem elég bizonyíték arra, hogy újra együtt vannak?

Egyébként a „sztárpárt” nem először kapták együtt lencsevégre, ugyanis nemrég együtt autókáztak, és a kanadai énekes közzétett egy ölelkezős képet, melyet nemsokára rá le is törölt.


Fotó: TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek