Starity

Lea Michele ismét írásra adja a fejét

2014. június 21. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jelentette be a színésznő, hogy hamarosan folytatja könyvét - tervei szerint pedig nem csak egy második résszel.

hirdetés
Lea Michele ismét írásra adja a fejét

Kicsivel több, mint egy hónapja, május 20-án került a boltok polcaira Lea Michele életrajzi könyve, mely a Brunette Ambition címet kapta és eme irománynak köszönhetően sok-sok eddig még sosem hallott vagy olvasott történetet tudhattunk meg a Glee sztárjáról, valamint családi fotóalbumába is betekintést nyerhettünk gyermekkori képeinek köszönhetően.

A könyv kapcsán a fiatal színész-énekesnő számos talkshow-ba ellátogatott és dedikálásokat is tartott, ráadásul tíz nap elteltével a New York Times bestseller-listájára is felkerült, így annyira talán nem is érte meglepetésként a rajongókat kedvencük hétfői bejelentése.

„Annyira izgatott vagyok, hogy bejelenthetem... Írni fogok egy másik könyvet! Nagyon jó móka volt a Brunette Ambition írása, úgyhogy alig várom már, hogy folytathassam a sorozatot és írjak egy újabbat” – írta Twitter-oldalára Lea, majd egy újabb tweetet is megejtett: „Hihetetlenül hálás vagyok mindannyiótoknak és alig várom már a sok izgalmas dolgot, amik jönnek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek