Starity

Biztonsági őrök állították le Sebastian Stant

2014. június 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Túl sokáig ölelgette a rajongóit, és ingyen fotózkodott, ez pedig kiverte a biztosítékot a szervezőknél (is) – megrendezésre került a Philadelphia Con!

hirdetés
Biztonsági őrök állították le Sebastian Stant

Hétvégén került megrendezésre az idei Philadelphia Con, ahol részt vettek az Amerika kapitány: A tél katonája sztárjai, Sebastian Stan és Anthony Mackie. Szombaton a Buckyt alakító színész New Yorkból Philadelphiába utazott, majd az Instagramon fangirl módjára beszámolt arról, hogy találkozott Hulk eredeti megformálójával, Lou Ferrignóval, akit mélységesen csodál.


Fotó: Instagram

Philly idő szerint 11 órakor megkezdődött az autogramosztás és fotózás, s ahogy az lenni szokott, az őrök megpróbálták minél gyorsabban terelni a rajongókat, Sebastian azonban mindenkivel beszélgetésbe kezdett, amit a con személyzete nem nézett jó szemmel, főként azt nem, hogy a gyerekekkel ingyen fotózkodott – nem engedte a szülőknek, hogy újabb 11 ezer forintot költsenek egyetlen kép miatt.

A szervezőknek és a biztonságiaknak végül az tett be teljesen, hogy a színész minden egyes rajongóját megölelte, ezzel feltartva a sort, és a Britney–Avril Lavigne-féle hírességekkel ellentétben olyan pózokban álltak be a fotózáshoz, amilyet csak akartak – egy rajongóját az ölébe kapta, egy másik arcát pedig megnyalta. (Ebből kifolyólag vasárnap a személyzet megtiltotta nekik, hogy testi érintkezésbe lépjenek a rajongókkal.)


A szóló után csoportos dedikálás következett Anthony Mackie-vel, s mindkettejüket lenyűgözte egy kisgyerek, aki egy kézi szabású hátizsákot viselve odalépett hozzájuk – édesanyja hirtelen szétbontotta a táskát, mely óriási, sólyomszerű szárnyakká vált. Sebastian így üvöltött oda Mackie-nek: “EZ A GYEREK JOBB, MINT TE! A TÉL KATONÁJA VÉGRE MÉLTÓ ELLENFELET KAPOTT!”

A kimerítő, háromórás dedikálás során mindketten gondoskodtak arról, hogy mosoly maradjon az arcukon: Anthony Mackie a függönyön keresztül akart ráijeszteni Sebastianra, de a csíny rosszul sült el, ugyanis Anthony felakadt, Sebby pedig sírógörcsöt kapott. Később egy papírgalacsinokkal vívott csata következett, majd Anthony szövegkiemelővel dobta arcon partnerét.

A délutáni kérdezz-felelek félórát csúszott Sebastian hirtelen jött étvágya miatt, de megtudtuk többek közt, hogy a színészek az első sajtós eseményig nem forgattak együtt, nem is találkoztak korábban, mégis olyan jól kijöttek egymással, hogy eldöntötték, együtt csinálják az interjúkat.

Anthony elárulta, utálja az internetet, főként az anonim haterek miatt, s azt is irritálónak találja, hogy Loki valójában nem halt meg a Thor második részében. Óriási Whoopi Goldberg- és Queen Latifa-rajongó, és előszeretettel cikizi Sebastiant minden adandó alkalommal a haja miatt.

Mint minden sajtós eseményen, ezúttal is felmerült a kérdés: szerepelni fog Sebastian a Bosszúállók: Ultron korában? Néhány nappal ezelőtt megerősítették, hogy Anthony visszatér Sólyom szerepében, de Sebastian ezúttal is kitérő választ adott: „Tényleg nem tudom, de ha hívnak, megyek” – majd hozzáfűzte, retteg attól, hogy olyan kérdésekre adjon választ, melyek a jövőbeli Marvel-szerepeit firtatják.

Ennek ellenére szívesen benne lenne a Fekete Özvegy/Tél katonája-filmben, ha a stúdió úgy döntene, megfilmesíti a képregénysorozat e részét, annak is örülne, ha Sam Wilson saját filmet kapna, valamint ha Anthonyval együtt levezethetne néhány Saturday Night Live-epizódot.

„Srácok, b*sszameg, ti vagytok a legjobbak. Nem hiszem, hogy a CSALÁDOM öleltem valaha úgy, mint ma az itt megjelent embereket” – így felelt arra a kérdésre, mit gondol a hirtelen kialakult fandomról. Roppant hízelgőnek találja, hogy ennyien megszerették karakterét, akinek, szerinte, koncentrációs zavara van, de hozzáfűzte, nagyon szereti őt. Ha megtervezhetné Bucky halálát, akkor valószínűleg önkezűleg vetne véget az életének: kificamítaná a karját, és halálra verné vele magát.

Arra is választ kaptunk, milyen tanácsokkal látná el a fiatal, kezdő színészeket: „Mindig azt mondom az embereknek, hogy ne vegyék túl komolyan, személyesen a dolgokat, és remélem, tudják, mit értek ezalatt. Tudjátok, mire gondolok? Ez egy olyan iparág, ahol azt hiszed, hogy minden a te hibád, pedig nem. Maradj pozitív, és ne vedd túl komolyan, amit az emberek mondanak rólad. Még nekem is vannak ezzel problémáim...”

És mi a helyzet a kínos pillanatokkal? Kiderült, nemcsak Robert Redford előtt égett le, mikor a sötétben nekiment a hűtőnek, de a forgatáson mindenki szeme láttára vált ketté a nadrágja.

„Van ez a pillanat, ahol Black Widow-t üldözöm, felfutok az autóra, és öhm... néhány alkalommal elestem–– Anthony közbevág: Amit a filmben láttatok, az egyetlen alkalom, amikor nem esett el, a többiek meg úgy voltak; »csapó, tovább, tovább, ezt a jelenetet soha többé nem kell újravennünk!« – Majd Sebastian ekképp folytatja: – És jó, hogy közeli felvétel, mert a nadrágom szó szerint kettészakadt.”

Egy rajongói kérdést, miszerint milyen érzés számukra ennyire mély és sötét karaktereket alakítani, félbeszakított Anthony; mondván, Sebastian a legsekélyebb ember a Földön, amit a színész meg is erősített: „Tényleg nem vagyok olyan [mély]. Az imént nekisétáltam a falnak.”

Június 22-én egyébként a személyzet annyira elmerült a dedikálást megelőző tennivalókban, hogy elfelejtették felvenni a hoteljükből Sebastiant és Anthonyt, így másfél órával később érkeztek meg a helyszínre – nagyjából egy órára volt szükségük a dolgozóknak, hogy feltűnjön, a nap sztárjai hiányoznak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek