Starity

Szeptemberben érkezik Lady Gaga és Tony Bennett közös albuma

2014. június 22. 14:02   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-ban Tony bejelentette, hogy 2014 januárjában jelenik meg Lady Gagával közös jazzlemezük, de sajnos az időpont elcsúszott egészen idén szeptemberig.

hirdetés
Szeptemberben érkezik Lady Gaga és Tony Bennett közös albuma

A Grammy-díjas jazzénekes, Tony Bennett korábban többször is megemlítette, hogy szeretne egy teljes albumot felvenni napjaink egyik leghíresebb sztárjával, Lady Gagával. 2013-ban el is kezdődtek a munkálatok, ámde sajnos Gaga túlságosan is elfoglalt volt ahhoz, hogy januárban ki tudják adni a korongot, így jazzalbumuk, amely a Cheek To Cheek nevet kapta, idén szeptemberben fog debütálni a nagyközönség előtt.

A hét elején Tony és Gaga el is kezdték az album promotálását. Több műsorba is ellátogattak közösen, hogy interjúkat adjanak, valamint a Tony által alapított Frank Sinatra School of the Arts középiskola utolsó tanítási napján több mint 700 diákot leptek meg és új dalokat adtak nekik elő a Cheek To Cheekről.

A megjelenést Anthony Mason, a CBS csatorna egyik műsorvezetője erősítette meg, akit azonnal elkezdtek kérdésekkel bombázni a rajongók, hogy mikor kerülnek adásba az interjúk. „Szeptemberben, amikor megjelenik az album” – válaszolta tömören Anthony.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek