Starity

Elhunyt Szöllősy-Csák Gergely

2014. június 22. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 20-án, pénteken tragikus hirtelenséggel örökre lehunyta a szemeit az ismert magyar humorista, Szöllősy-Csák Gergely. Mindössze 36 éves volt.

hirdetés
Elhunyt Szöllősy-Csák Gergely
Fotó: mno.hu

A Dumaszínház hivatalos Facebook-oldala a tegnapi nap folyamán közölte a tragikus és lesújtó hírt, miszerint mostantól eggyel kevesebb taggal folytatják tovább pályafutásukat. Azonban sajnálatos módon nem arról van szó, hogy az egyik humorista külön utakon szeretné folytatni, hanem mert váratlanul eltávozott az élők sorából.

Szöllősy-Csák Gergely mindössze 36 esztendősen, pénteken hunyt el. Halálának az oka egyelőre ismeretlen. Először az a hír röppent fel, hogy motorbalesetben vesztette életét, majd hogy több napja bakteriális fertőzéssel feküdt bent a kórházban és szervezete végül feladta a küzdelmet.

Gergely nemcsak a közönséget szórakoztatta különleges vicceivel, hanem rendezőként, híradósként, illetve forgatókönyvíróként is kipróbálta magát. Segédkezett a Magyar Televízió Klipperek és a Repeta című műsorok elkészítésében is. Egy rövidke ideig a Magyar Televíziónál tevékenykedett, végül 2007-ben kezdte el stand-up comedy pályafutását. A Dumaszínház állandó fellépőjeként volt számontartva.

A humorista magát a következőképpen jellemezte: „Titokzatos teológus, művészlelkű bölcsész, a Dumaszínház FC sztárkapusa. Egészséges öniróniával megáldott Sándor György-rajongó, monogramjából akár egy népi hangszer neve is levezethető. Tanítani akar, nem kioktatni, és reméli, egyszer majd az ő személyisége is átjön a képernyőn. A kutya-macska barátság élharcosa, az intelligens tabudöntögetés Sandokan-ja, az egyetlen élő ember, akinek sikerült a tripla szaltó fél fordulattal, háromévesen. Persze, lehet, hogy csak leszakadt a hinta. Ez még nem tisztázott.”

Nyugodjon békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek