Starity

Daniel Radcliffe Robin szerepére pályázik

2014. június 22. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész elárulta, hogy szívesen játszana Ben Affleck mellett az új Batman-filmben.

hirdetés
Daniel Radcliffe Robin szerepére pályázik

Nemrégiben a BuzzFeed riporterével ült le beszélgetni mindenki Harry Pottere, Daniel Radcliffe, az interjú során pedig néhány gyors, random kérdést is feltett neki beszélgető partnere, melyeknek köszönhetően kiderült például, hogy kedvenc filmje a Tizenkét dühös ember, a Trónok harcát viszont nem nézi, kedvenc bandája a Pixies, kedvenc napja a születésnapja, szeret futni, kutyás és a Nutella helyett inkább a szalonnát választja.

Arra kérdésre pedig, hogy belevágna-e egy újabb franchise-ba egy határozott igennel válaszolt, majd rövid gondolkodás után rávágta, hogy szívesen szerepelne egy Batman-filmben, ha készítenének egy új verziót.

„De várjunk, ez most fog megtörténni, igaz? Ben Affleckkel. Lehetnék Robin, tökéletes vagyok erre a szerepre” – ugrott be neki, hogy időközben tényleg újra vászonra fogják vinni a legendás denevérember történetét a 2016-ban érkező Batman vs. Superman: Dawn of Justice-ban, melyben Affleck mellett szerepet kapott még Henry Cavill, Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Gal Gadot és Jesse Eisenberg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek