Starity

A Demónával kaszált legtöbbet Angelina Jolie

2014. június 23. 07:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint 500 millió dollárt hozott a Disney házához a film, megelőzve ezzel az Óz, a hatalmast.

hirdetés
A Demónával kaszált legtöbbet Angelina Jolie
Fotó: Disney Enterprises, Inc.

Minden várakozást felülmúlt a Demóna, ugyanis premierjével 70 millió dolláros bevételt szerzett Amerikában, további 100 milliót pedig világszerte, azonban a sikerszéria itt még nem áll meg: a hétvégéig további 330 milliót kaszáltak Angelina Joliék, ezzel pedig a színésznő eddigi filmjei közül a Disney élőszereplős adaptációja vált a legnagyobb bevételt hozóvá.

Egészen eddig a 2005-ös Mr. & Mrs. Smith állt az első helyen a maga 478,2 millió dollárjával, ezzel az 500 millió feletti összeggel viszont a Demóna magasan lepipálta. Továbbá nem csak a Brad Pitt-tel közös akciófilmet szorította a képzeletbeli dobogó második fokára, hanem a Disney korábbi legsikeresebb élőszereplős tündérmeséjét, az Óz, a hatalmast is, amely „mindössze” 493,3 millió dollárt zsebelt be világszerte.

Észak-Amerikában jelenleg is a Top 5-ben szerepel, de Kínában például 20,3 millió dollárral nyitott, Mexikóban 40,4 millióval, Oroszországban 34,8 millióval, az Egyesült Királyságban 25,7 millióval, Brazíliában pedig 24,2 millióval. Nemzetközileg tehát eddig összesen 335,6 milliót, világszerte pedig pontosan 521,6 milliót hozott házhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek