Starity

Sztárok és kedvenc lábbelijük VI.

2014. június 23. 12:12   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk immáron hatodik részében többek között olvashattok majd Emma Watson, Lea Michele vagy akár Lindsay Lohan kedvenc cipőjéről is.

hirdetés
Sztárok és kedvenc lábbelijük VI.

Cameron Diaz

A csodálatos szőke színésznő már a negyedik X-en is túl van és habár arcán megjelent egy-kettő kósza ránc, de tökéletes formában tartja magát.

Mint minden nő, ő is rajong a cipőkért és különösen a magas sarkúakért van oda, de meglepően kedvenc darabja az alábbi szürkés-zöldes Isabel Marant Jenny-csizma, melynek egy igen kicsi sarka is van, ezzel is dobva kicsit Cam eleve magas alkatán. A lábbeli jelenleg is megrendelhető 481 dollárért, azaz közel 144 ezer forintért.

Emma Watson

Roxfort hajdani varázslónője is végre bekerült a cikkünkbe, hiszen ő is ékeskedhet bőven cipőkkel. Kedvenc darabja ez a kissé gumicsizma-hatású, fekete csizma, amely a 3.1. Phillip Lim Danny Chelsa nevet viseli és ennek a vásárlói ára is 450 dollár körül mozog.

Eva Longoria

A született feleségek barna ciklonja a hétköznapokban nem éppen a magassarkúak és a csizmák híve. Kedvenc darabja egy egyszerű, krémszínű strandpapucs, amit bárhol felkap, ahol csak teheti. Természetesen a vörös szőnyegen mellőzi, de ha rajta múlna, lehet, hogy már ott is abban pózolna, sőt, ez a papucs annyira bejött neki, hogy még egy rózsaszín példányt is beújított belőle. A darab a Yosi Samra Patent nevet viseli.

Jessica Alba

A bakancsok mostanában nagyon felkapottak lettek és ennek hatására már nem csak férfiak számára gyártanak ilyeneket, sőt, kifejezetten nagy divat lett a női bakancs.

Természetesen nem azokat az igazi, vaskos, túrabakancsokat húzza magára kedvenc színésznőnk se, Jessica Alba, hanem az alábbi vörös árnyalatú darabot, mely csak 120 dollárba került Jessicának.

Lea Michele

A Glee tehetsége mára már egyre nagyobb sikereknek örvend, hiszen kiadta első önálló albumát és videoklipeket is forgatott már. Lea kedvenc lábbelije az alábbi Bionda Castana Rosario Scalloped nevet viselő elegáns magassarkú, mely fehér színben pompázik. Általában rendezvényeken húzza lábára, de látható volt már rajta az utcán is.

Lindsay Lohan

Mára már egyre jobb egészségnek örvend az Apád-anyád ide jöjjön! egykori sztárja és az utcákon is ápoltabban, józanabban tűnik fel. Így már többször megmutatta a nagyközönségnek kedvenc cipőjét, ezt a hatalmas csizmát, ami talán kissé Lady Gaga-hatást kelt, de mégis teljesen passzol Lindsay stílusához. A darab a GIVENCHY-től való és jelenleg 381 dollárért lehet megvásárolni.

Miley Cyrus

Végül pedig következzék sokak kedvenc botrányhőse, Miley Cyrus, aki habár igazán vad stílusáról ismert, kedvenc lábbelije mégis egy olyan darab, ami inkább egy kicsit visszafogottabb rocker-stílusról árulkodik. A cipellő a Comme des garcons márkától származik és Cyrus kisasszony igen sokszor kapta magára az elmúlt fél évben, főleg az utcán, de látható volt rajta a 2013-as Jingle Ball színfalai mögött is.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek