Starity

Daniel Radcliffe átvette a Teszlek Süveg szerepét

2014. június 23. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Pottert alakító színész a Buzzfeed riporterével való interjújának keretén belül beosztotta a hírességeket a különböző roxforti házakba: a Griffendélbe, a Hollóhátba, a Hugrabugba és a Mardekárba.

hirdetés
Daniel Radcliffe átvette a Teszlek Süveg szerepét

A Buzzfeed riportere azon feladat elé állította a Harry Potter sztárját, hogy egy régi süvegből kihúzza különböző hírességek képeit, és ossza be őket a különböző roxfortbeli házakba.

Elsőként Meryl Streepre került a sor, akit Daniel a Griffendélbe osztott azzal az indokkal, miszerint a színésznő fantasztikus – és a fantasztikus emberek a Griffendélbe járnak. Így nem csoda, hogy Daniel az Amerikai Egyesült Államok elnökét, Barack Obamát is saját házába osztotta, II. Erzsébet királynőt viszont a Hollóhátba száműzte azzal a magyarázattal, hogy ő ugyan nem monarchista, de a királynőre van valami fejedelmi, ami a hollóhátasokra jellemző.

Ezzel szemben a friss házas Kanye Westet a Mardekárba osztotta a 25 éves sztár, Miley Cyrusnak és Harry Stylesnak viszont szintén a Griffendélben szorított helyet. A csodálatos Pókember főszereplője, Andrew Garfield Daniel megítélése szerint a Hugrabugban kapna helyet, Beyoncé mellett azonban Garfieldot mégis jobban el tudná képzelni a Hollóhátban vagy a Griffendélben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek