Starity

Justin Bieber nem szeret óvszert használni

2014. június 23. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt csiripelik a madarak, hogy a kanadai tinisztárnak nem csak egy apasági üggyel kellett szembenéznie.

hirdetés
Justin Bieber nem szeret óvszert használni

Most, hogy a hírek szerint Justin Bieber újra összejött Selena Gomezzel és az utóbbi időben kevés botrányt csinált, az In Touch gondoskodott, hogy mégse maradjunk izgalmas pletykák nélkül. Néhány forrás nyilatkozata alapján ugyanis, azt feltételezhetjük, hogy a 20 éves énekes nem túl nagy híve a biztonságos szexnek.

Ki ne emlékezne még a 2011-ben kirobbant mizériára, amikor is egy akkor 20 éves nő azt állította, hogy Justintól született gyermeke? Az ügyet természetesen bíróság elé vitték, DNS-tesztet is csináltak, végül pedig kiderült, hogy kamu volt az egész.

Most azonban néhány nevét fel nem vállaló ismerős elkotyogta, hogy 2010-es berobbanása óta két nem kívánt terhességet is eltussoltak menedzsmentjével, így sosem kerültek a nyilvánosság elé, ezzel megvédve akkor jókisfiús imidzsét.

„Csak simán elvárja, hogy a csapata gondoskodjon az ilyenekről” – árulta el az egyik informátor a magazinnak.

Továbbá azt is váltig állítják egyesek, hogy amikor Bieber 17 éves volt és egy párt alkottak Selenával, őt is teherbe ejtette, de két hónap után elvetélt. Ezt a hírt a színész-énekesnő szóvivője természetesen hevesen tagadja.

„Ez az egész szörnyű. A másik két apasági ügy felől kezeskedtek” - osztotta meg egy másik forrás, aki azt is hozzátette, hogy ha felmerül egy terhesség, akkor a menedzsment kivizsgálja az ügyet, ha pedig kiderül, hogy tényleg Bieber az apa, akkor egyszerűen lepénzelik a nőt, hogy egy szót se szóljon a történtekről és még véletlenül se menjen újra Justin közelébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek