Starity

Demi Lovato: „Legkésőbb jövőre lesz új albumom!”

2014. június 24. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő a Radio Disney-nek mesélt készülő albumáról, hogy mit szeret a legjobban a nyárban, de elárulta azt is, hogy melyik eddigi hajszínét utálja a legjobban.

hirdetés
Demi Lovato: „Legkésőbb jövőre lesz új albumom!”

Demi az idei évet csak is a turnézásnak szenteli. Februártól egészen május végéig bejárta Észak- és Dél-Amerikát Neon Lights koncertsorozatával, szeptembertől pedig megkezdi világ körüli turnéját, ami folyamatosan újabb és újabb dátumokkal bővül. Ám ez nem gátolja meg őt a dalírásban, igaz rajongóinak még egy darabig várni kell ötödik albumára.

„Felvettem már néhány dalt, de csupán a móka kedvéért. Bár még nem döntöttem el, hogy ráteszem-e őket az új albumomra vagy bármi ilyesmi, de egyértelműen megtartom őket, így amikor úgy érzem, hogy készen állok egy új lemez készítésére, akkor valószínűleg ezek rákerülnek. De ez egyhamar nem fog megtörténni, talán majd jövőre.”

Köztudott, hogy Lovato előszeretettel váltogatja a hajszínét, és nem tud egy bizonyos színnél hosszabb ideig megmaradni, mert hamar megunja. Erről a következőt mondta beszélgetőpartnerének.

„Imádom a mostani hajam, máskülönben már rég megváltoztattam volna. Korábban koromfeketére festettem otthon a zuhanyzóban egy doboz festékkel. Szerintem az volt az eddigi legrosszabb hajszínem, mert néha elrontottam, valamint a szín azt jelképezte számomra, hogy nincs életem. Ellentétben a barna, vagy a szőke hajammal, azokban van valami életkedv.”

Végre beköszöntött a nyár, amit természetesen a Really Don't Care énekesnője is imád, és azt is elárulta, hogy mit szeret benne a legjobban.

„Az úszást. Egyértelműen azt, imádok úszni, és ez olyasvalami, amit az ember nem tehet meg az év bármely részében a szabadban, vagy a kertjében. Imádok a medence mellett lazítani, pihengetni, görögdinnyét enni, tudod, a tipikus nyári dolgokat szeretem én is.”

Rajongói legnagyobb örömére június 26-án pedig érkezik a Really Don't Care videoklipje, Cher Lloyd közreműködésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek