Starity

Újra Budapesten lép fel a Pet Shop Boys

2014. június 24. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A több mint 30 éve pályán lévő duónak számtalanszor volt alkalma bebizonyítani, hogy ha az elektronikus popzenéről van szó, kevés nagyszerűbb csapat létezik náluk. 2014 július 7-én erről a Budapest Parkba látogatóknak élőben is lesz alkalma meggyőződni.

hirdetés
Újra Budapesten lép fel a Pet Shop Boys

Tizenkét nagylemez, számtalan kritikai és közönségdíj, valamint fergeteges hangulatú koncertek végeláthatatlan sora övezi a londoni duó pályáját. Legújabb Electric Live 2014 című túrnéjukkal ismét hazánkba látogatnak.

West End Girls, It’s A Sin, Domino Dancing, Go West – ez csupán néhány azon remek popslágerek közül, melyek a Pet Shop Boys nevéhez fűződnek. Több tízmillió eladott lemez, számtalan Grammy-jelölés, valamint három BRIT Awards-díj is munkájuk elismerését támasztja alá. Neil Tennant és Chris Lowe duója a Guinness Rekordok Könyve szerint is a brit könnyűzene történetének legsikeresebb párosa.

Legutóbbi, 2013-as Electric című stúdióalbumuk Stuart Price producer irányításával lett egy rendkívül korhű, ám kicsit sem erőltetett album, ami úgy képes revitalizálni a kettős karrierét, hogy az a tősgyökeres rajongókat se ejtse kétségbe és megfeleljenek a jelen kor trendjeinek is. Ennek az albumnak hanganyagával és természetesen a korábbi nagy slágerekkel együtt lépnek fel a Budapest Parkban, 2014 július 7-én.

Jegyek kaphatóak a Ticket Express irodáiban, illetve az Eventim hálózatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek