Starity

Enrique Iglesias saját illatot dob piacra

2014. június 26. 20:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júliusban a boltokba kerül a népszerű énekes, Enrique Iglesias első illata, amely az Adrenaline nevet kapta.

hirdetés
Enrique Iglesias saját illatot dob piacra

Enrique Iglesias 2009 és 2013 között volt az Azzaro Man arca, ám az idei év elején úgy döntött, itt az idő, hogy saját parfümöt is a piacra dobjon. Januárban alá is írt egy együttműködési szerződést a Coty INC céggel, az új illat pedig júliusban a boltokba fog kerülni.

Az Adrenaline a mandarin, a madagaszkári bors, a sáfrány, a citrom, a pirított tonkabab és különböző fűszerek keverékéből áll össze. „Még sohasem csináltam azt, amit vártak tőlem. Ez az illat a teljes élet, egy korlátok nélküliség, amikor nem bánunk meg egy döntést sem, és a szívünk gyorsabban ver. Az első illatom, az Enrique Iglesias Adrenaline pontosan ezeket az érzelmi pillanatokat közvetíti, amikor úgy érzem, igazán élek” – nyilatkozta nemrégiben a tehetséges énekes.

„Nem kérdés, hogy Enrique Iglesias a modern zene egyik leginspirálóbb és legtehetségesebb művésze. Bízunk benne, hogy az ő szenvedélye és hitelessége egy igazi illatenergiát hoz létre” – mondta az együttműködésről a Coty INC vezérigazgatója, Michele Scannavini.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek