Starity

Klippremier: Belinda ft. Pitbull - I Love You... Te Quiero

2014. június 27. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves színész-énekesnő a népszerű rapperrel, Pitbull-lal közös szerzeményéhez, az I Love You... Te Quieróhoz végre elkészült a kisfilm, mely tegnapelőtt debütált a YouTube-on.

hirdetés
Klippremier: Belinda ft. Pitbull - I Love You... Te Quiero

Június 25-én debütált Belinda I Love You... Te Quiero című, Pitbull-lal közös dalához készített kisfilm, melyet a 20-as évek inspiráltak. A szerzemény a negyedik kislemez a tavaly nyáron megjelent Catarsis címre keresztelt stúdióalbumról. Az énekesnő elsőként a Twitteren osztotta meg a kisfilmet a követőivel, melyet eddig több mint félmillióan tekintettek meg a videómegosztó oldalon.

„Nagyon izgatott vagyok. A rádiókban lenyűgöző helyet szerzett a dal, néhány nap alatt száz helyet ugrott felfelé, és nagyon hálás vagyok a hallgatóságnak, amiért ezt a dalt kérte tőlem [kislemezként kimásolni]. A dal egyre gyorsabban tör előre, ami meglep, de egyben boldoggá is tesz, ahogyan Pitbullt is, aki részese ennek az egésznek” – nyilatkozta Belinda a Perdiódico Noroeste-nek még év elején, amikor kislemezként debütált a dal.

Az énekesnő az ElNuevoHerald.com-nak azt is elárulta, miszerint nem tervezte, hogy épp Pitbull-lal dolgozik majd. „Nem volt tervezett a Pitbull-lal közös stúdiózás, de a producerem az ő barátja. Egy nap Vein megmutatott egy ütemet, amit eredetileg Pitbullnak szánt és meglepődtem. Megbeszéltem vele, adott nekem a dalból némi ízelítőt és megcsináltuk együtt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek