Starity

Pretty Little Liars: Lucas és Caleb visszatérnek

2014. június 28. 10:10   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július nyolcadikán vetítik a széria századik epizódját, melyben több ismert arc is előkerül.

hirdetés
Pretty Little Liars: Lucas és Caleb visszatérnek

Lucas karakterétől a rajongók a második évadban búcsúztak el, mikor Caleb szülinapi partiján kivitte Hannát csónakázni a tóra, mely aztán hatalmas fordulatot vett.

Tyler Blackburn karaktere, Caleb a negyedik évad halloweeni epizódjában távozott Rosewoodból, hogy segítsen egy barátjának, Mirandának. A valódi oka távozásának az volt, hogy felkérték a Ravensvood című sorozat főszerepére, mivel azonban alacsony nézettsége miatt törölték, Caleb visszatérhet Rosewoodba. A sorozat producere elárulta, hogy mivel Hanna Travissel randizik, a fiú visszatérésével egy szerelmi háromszög fog kialakulni.

A sorozat hivatalos Facebook-oldalán posztolt képek alapján Lucas karaktere már a következő részben feltűnik. Caleb pedig csak az ötödik részben, azaz a 100. epizódban tér vissza. Marlene King azt is elárulta, hogy Jenna is visszatér egy epizód erejéig.


Fotó: Facebook/Pretty Little Liars

A legújabb részben feltűnt egy új szereplő is, a Carrie naplójából ismert Chloe Bridges. Sydney az úszócsapat egyik új tagja, aki nagyon jóban lesz Emilyvel és Paige-dzsel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek