Starity

Újabb Middleton érkezik a brit uralkodói családba?

2014. június 28. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry herceg a tegnapi napon érkezett Chilébe dél-amerikai turnéjának keretein belül, ahol Bernardita Middleton televíziós műsorvezető megkérte a brit uralkodói sarj kezét.

hirdetés
Újabb Middleton érkezik a brit uralkodói családba?

A 29 éves brit herceg a tegnapi napon érkezett Santiagóba, dél-amerikai turnéjának egyik állomására, amikor is a reptéren belebotlott az ország reggeli show-jának műsorvezetőjébe, Bernardita Middletonba.

Bernardita és Harry rövid csevegésbe kezdtek a második találkozás alkalmával, melynek során Harry bevallotta, hogy felismerte a nőt a reptérről. „Én egy Middleton vagyok. A nevem Middleton, mint Katalin hercegnőnek. Én leszek a következő feleséged, Harry” – mondta magabiztosan a hercegnek a 29 éves műsorvezető, de Harry egy percig sem vette komolyan az ajánlatot, és jót nevetett rajta.

A Chilében töltött napon a későbbiekben Harry ellátogatott a Sagrada Familia óvodába, ahol önfeledten szórakoztatta a gyerekeket, mintha csak a sajátjai volnának. Egy nyolc hónapos kisfiúval egész sokáig játszott, amikor végül azzal viccelődött, hogy megtartja magának: „Kihez tartozik ez a csöppség? Egyébként hazaviszem magammal.”

Az óvoda nevelőnői nagyon elégedettek voltak a brit herceg látogatásával és nagyra értékelték, hogy ellátogatott hozzájuk. „Harry herceg nagyon törődő volt a gyerekek irányában: felemelte őket, játszott velük és a gyerekek imádták őt. Ő pedig úgy bánt velük, mintha a sajátjai lettek volna” – nyilatkozta az Us Weeklynek Jimena Perez óvónő, aki aznap felügyelt a csöppségekre, amikor a herceg látogatást tett az intézményben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek