Starity

A Kardashian-videojáték rosszabb, mint hittük

2014. június 28. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha híres emberekkel randizol, több lesz a rajongód – ilyen és ehhez hasonló tanácsokkal lát el minket Kim Kardashian videojátéka.

hirdetés
A Kardashian-videojáték rosszabb, mint hittük

Ma jelent meg hivatalosan is Kim Kardashian iOS-játéka, a Kim Kardashian: Hollywood. A várva vártnak alig nevezhető game a hírnév megtalálásáról szól, ami igen nehéz, főként, ha nem igazán vagy tehetséges. Persze Kim gondoskodik arról, hogy ötletes tanácsokkal lásson el minket.

A játék során modellekkel, újságírókkal és befolyásos emberekkel is találkozhatunk, és a lehetőség mindig fennáll: végigflörtölhetjük az utat addig, amíg A-listások nem leszünk mi is, majd Kim megjegyzi, ha ismert emberekkel randizunk, nagyobb az esélyünk arra, hogy befussunk.

A játék során karakterünk részt vehet három fotósorozaton, divatbemutatón, összeveszhet egy másik celebjelölttel, megjelenhet egy klubmegnyitón Miamiban, majd a celebjelölt képébe boríthatja az italát, lesifotósok elől menekülhet, és buszozhat Downtown, Beverly Hills és a LAX reptér között (ha nem tesz félre pénzt kocsira). Ugyan a játék ingyenesen letölthető, fizetnünk kell azért, ha azt szeretnénk, karakterünk legyen kirobbanó formában, és be tudja fejezni a feladatait.

Kim nagyon alapos volt a tervezés besegítésénél: olyan ruhák is helyet kaptak a gardróbban, amiket ő maga is viselt, az egyiket például az egyik, Kanye-nyel közös randiján, tavaly októberben.

A Kim Kardashian: Hollywood fájdalmasan bemutatja, a realitysztár min megy keresztül minden nap azért, hogy biztosítsa arról a világot, még mindig létezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek