Starity

Zajlik a brit X-Faktor forgatása

2014. június 29. 10:10   |   Szerző: Bence112233

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy-Britanniában 2004-ben indult a Magyarországon is népszerű tehetségkutató, az X Factor. A műsorban számos híresség fordult meg ítészi székekben, amelyek ismét új gazdára találtak.

hirdetés
Zajlik a brit X-Faktor forgatása
Fotó: Splash News

Az ITV mindent bevet annak érdekében, hogy megmentse a tehtségkutató eredeti verzióját. A korábbi évadok ugyanis eléggé csúfos nézettséget hoztak a korábbiakhoz képest. Ezzel együtt az amerikai változat sem ragyott, amit a FOX idén februárban törölt a programból. Ekkor egyértelművé vált, hogy Simon Cowell a széria megálmodója három évad kihagyás után visszatér Nagy-Britanniába, hogy teljesítse küldetését: sztárt találjon és nézettséget hozzon.

A másik három mentor széke ekkor még kérdéses volt, azonban hamarosan kiderült, hogy a második szék tulajdnosa nem más, mint a szintén korábbi X Factor-mentor, Cheryl Cole, aki 2010-ben hagyta ott a szigetországi verziót a tengerentúlért, ahol azonban két adás után távoznia kellett éppen Simon Cowell mellől.

A harmadik szék tulajdonosa a korábbi szériák visszatérő mentora, Louis Walsh, aki a kezdetektől fogva tagja a csapatnak. A negyedik mentor személyét a szokásos nagy kíváncsiság övezte, míg júniusban be nem jelentették, hogy Melanie Brown csatlakozik a műsorhoz. Az ex-Spice Girlnek nem ez lesz az első ilyen jellegű munkája, hiszen szerepelt az ausztrál X-Faktorban, az amerikai Csillag születikben és jelenleg az ausztrál Voice gyermekverziójának az egyik mestere. Ez azt jelent, hogy Nicole Sherzingernek, Sharon Osbourne-nak és Gary Barlow-nak távoznia kellett a műsorból.

Dermot O'Leary maradt a műsorvezetői pozícióban, míg Caroline Flack és Matt Richardson az Xtra Factor című kísérőműsort volt kénytelen otthagyni – a helyükre Sarah-Jane Crowford került. Ezzel együtt a formátumváltozások megmaradtak, a zsűri előtti meghallgatások az aréna helyett egy szobában zajlanak zenei kíséret nélkül és a műsor további részében is érdekes változások kerülnek elő. Az X Factor szeptemberben tér vissza az ITV-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek