Starity

Demi: „Nickkel mindig egymás mellett kötünk ki”

2014. június 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato korábban már mesélt arról, hogy közös projektbe vág a Jonas tesóval, a héten viszont elárulta az MTV riporterének, hogy már a bandájuk nevét is kitalálták.

hirdetés
Demi: „Nickkel mindig egymás mellett kötünk ki”

Aki volt olyan szerencsés, hogy láthatta Nick Jonast Demi Lovatóval énekelni a Neon Lights turné keretein belül, akkor az tudja, hogy a két énekes között bizony van némi kémia… Zenei értelemben, természetesen.

„Írtunk Nick Jonasszal közösen egy fantasztikus számot, amivel valamit kezdeni akarunk, de még nem vagyunk benne biztosak, hogy mit, talán közös projektbe kezdünk” – mondta Demi az MTV Newsnak ezen a héten a promóciós körútja alatt. „Megsúgom, talán már ki is választottuk a közös bandánk nevét.”

Az együttes nevét ugyan nem árulta el, de így folytatta, amikor arról kérdezték, számíthatunk-e duett-albumra.

„Tudom, hogy ő is dolgozik az új albumán, szóval egy darabig valószínűleg még nem, de mi ketten… Én is folyamatosan írok dalszövegeket, és ő is. Útközben is megírtam már néhányat, de sokkal jobban szeretek ezzel a szabadidőmben foglalkozni, amikor otthon vagyok, és kettesben lehetek a gitárommal, zongorámmal. Olyankor tud az ember igazán kibontakozni.”

Nick kreatív igazgatóként rész vett Lovato februárban kezdődött Neon Lights turnéján, az énekesnő pedig jelenleg világ körüli koncertsorozatát tervezi, és már azt is tudja, hogy egykori Camp Rock-beli kollégáját ismét bevonja majd valahogy.

„Igazából még nem kezdtem el a szervezést, de valószínűleg igen” – felelte arra a kérdésre, hogy ismét együtt dolgoznak-e majd Nickkel a DEMI turnén. „Tudom, hogy a tv-műsorának forgatásai miatt elfoglalt, de valahogy részese lesz a koncerteknek, akár fellépőként, akár máshogy. Elkerülhetetlen, hogy ne ugyanabban a csapatban kössünk ki, zeneileg. Mindig így történik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek