Starity

Metal együttesek szerepelnek egy rock-opera videojátékban

2014. június 30. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dragonforce, Epica és Within Temptation - csak pár név azon metalegyüttesek közül, akik szerepelni fognak a jövőre megjelenő Karmaflow nevezetű rock-opera videojátékban.

hirdetés
Metal együttesek szerepelnek egy rock-opera videojátékban

Nem is olyan rég jelent meg a hír, hogy film készül a női metalénekesekről, amelyhez már egy előzetes is érkezett, most viszont már nemcsak a színpadon és a filmvásznon hallhatjuk, illetve láthatjuk kedvenc metalban jeleskedő sztárjainkat, hanem egy videojátékban is.

A videojátékot a hollandiai Utrecht Művészeti Egyetem diákjai álmodták meg és készítik el. A Karmaflow: A rock-opera videojáték egy puzzle-platform és egy kalandos játék, mely története teljes egészében a rock- és a metalzenéről, valamint ezen műfajok énekeseiről szól.

A videojátékban olyan metalegyüttesek, illetve énekesek kölcsönzik hangjukat, valamint zenéjüket, mint Simone Simons (Epica), Alissa White-Gluz (Arch Enemy,ex-The Agonist), Marc Hudson (Dragonforce), Dani Filth (Cradle Of Filth ), Tony Kakko (Sonata Arctica), és a Within Temptation.

A zenéért a Metropole Orkest lesz a felelős, akik olyan együttesekkel dolgoztak együtt, mint a már említett Epica és a Within Temptation. A játék albumváltozata 2015 októberében fog megjelenni, de addig is itt egy kis előzetes a játékhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek