Starity

Így néznek ki bikiniben az RBD énekesnői

2014. július 01. 18:06   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rebelde együttes tagjai, Anahí, Dulce Maria és Maite Perroni a napokban megmutatták nőies alakjukat egy szál fürdőruhában.

hirdetés
Így néznek ki bikiniben az RBD énekesnői

2004-től egészen 2009-ig az RBD együttes tagjai hatalmas sikereket értek el világszerte, főként Mexikóban, de például még Latin Amerikában is, de sajnos a feloszlásuk 2009-ben nagy űrt okozott a rajongók szívében.

A mexikói popegyüttes tagjai, Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann és Christian Chavez a tizedik évfordulójukat ünnepelték nemrégiben, ezt pedig azzal tervezik megkoronázni, hogy dokumentumfilmet készítenek, ami jövő októberében jelenik meg.

A napokban azonban az RBD három énekesnője jelent meg bikiniben, akik egyáltalán nem panaszkodhatnak, ugyanis igazán bámulatos és lenyűgöző alakjuk van.

Anahí

A Dos Hogares (Kettős élet) sztárja a napokban Chiapas államában járt jelenlegi párjával, Manuel Velascóval. A gyönyörű színésznőről pár nappal ezelőtt egy fotósorozat is készült, amelyen bikinire vetkőzött a tengerparton.

Dulce María

A jelenleg 28 éves színész-énekesnő kedvesével, Guillermo Ochoával pihent a tengerparton, ahol pár képet is készítettek. Az RBD extagja az egyik fényképeken Puerto Vallartában, a másodikon pedig már Los Caboson élvezi a bálnákat és a napsütést.

Maite Perroni

A hazánkban is közismert 31 éves színésznő jelenleg a La Gata (Macska) című telenovella forgatásain vesz részt, viszont ő is kiruccant nyaralni a Caribi strandra, ahol megmutatta irigylésre méltó alakját fürdőruhában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek