Starity

Itt a Förtelmes főnökök 2 előzetese

2014. július 02. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 26-án kerül a mozikba a folytatás, melyben Chris Pine és Christoph Waltz alakítják a legförtelmesebb főnököket.

hirdetés
Itt a Förtelmes főnökök 2 előzetese

Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis ismét visszatérnek a mozivászonra, hogy szembenézzenek förtelmes exfőnökeikkel és új menedzsereikkel. A második részben karaktereink saját kezükbe veszik az irányítást, de mint kiderül, ők sem jobbak egykori irányítóiknál.

„Kiderül, hogy mi is förtelmesek vagyunk főnökökként, és ellopják a teljes üzletünket” – mondta a filmről Day. A Shower Buddy — tusfürdő, sampon és szappan egyben — feltalálói magukhoz vonzzák az apa-fia befektetőket, Christoph Waltzot és Chris Pine-t, akik kijátsszák a triót, és minden kontrollálhatatlanná válik.

„Jennifer [Aniston] nagyon odateszi magát, de mi szörnyűek vagyunk – vallotta be Chris. – Waltz egyfajta bizarr, nyílt szívű szadizmust visz a karakterbe.”

A második rész egyik újdonsága, hogy számos jelenetben improvizálniuk kellett, de Chrisnek nehezére esett nem elnevetnie magát kollégái körében: „Jason brutálisan vicces, és egyszerűen nem bírtam összeszedni magam... Bateman egy mosolyt sem ejt kamerán kívül, ő a vígjátékok nindzsája, én pedig amatőr vagyok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek