Starity

Beyoncé lett a 2014-es év sztárja

2014. július 01. 16:04   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes 100 személyből választotta ki 2014 sztárját, aki nem más lett, mint Beyoncé. Mögötte sorakozik a listán Lebron James, Dr.Dre, illetve Rihanna is.

hirdetés
Beyoncé lett a 2014-es év sztárja

A Forbes összeállított egy listát, melyen az a 100 híresség szerepel, akik megérdemlik, hogy a 2014-es év sztárjainak válasszák őket. A Forbes döntött, és szerintük idén ez a cím Beyoncét illeti.

A magazin szerint előnyére tett, hogy a tavalyi év végén mindenféle promóció nélkül kiadta ötödik albumát, a Beyoncét, melyre nagy titokban készített el 14 dalt, illetve minden egyes dalhoz egy-egy kisfilmet is. Az albumról a Drunk in Love című kislemez, melyet férjével, Jay-Z-vel közösen készített el, platinaminősítést szerzett magának, és több mint egymillió példány kelt el belőle.

Tavaly a H&M és a Pepsi reklámarca lett, példamutatóan neveli kislányát, Blue Ivyt, és egyengeti saját ruhamárkáját, House of Dereont. Idén júniusban kezdett el férjével turnézni, az On The Run már most a rajongók szívébe lopta magát, hiszen meglehetősen személyes.

Beyoncé mögött a listán olyan nevek szerepelnek, mint Lebron James, Dr. Dre, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Jay-Z, Floyd Mayweather Jr. vagy éppen Rihanna.

  1. Beyoncé Knowles, $115 millió
  2. LeBron James, $72 millió
  3. Dr. Dre, $620 millió
  4. Oprah Winfrey, $82 millió
  5. Ellen DeGeneres, $70 millió
  6. Jay Z, $60 millió
  7. Floyd Mayweather, $105 millió
  8. Rihanna, $48 millió
  9. Katy Perry, $40 millió
  10. Robert Downey Jr., $75 millió

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek