Starity

Jövő héten jön Nikki Reed és exférje lemeze

2014. július 02. 19:07   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki és férje 2012 óta zenélnek együtt. A Breaking Dawn 2. részében is hallhattunk tőlük egy dalt, tavaly pedig bejelentették, hogy idén piacra dobnak egy nagylemezt is.

hirdetés
Jövő héten jön Nikki Reed és exférje lemeze

A páros tavaly december végén vonult Nashville-be, hogy felvegyék a dalokat az eredetileg márciusban megjelenő lemezre, de miután beadták a válókeresetet, szólóban folytatták tovább, így az album is késett.

Nikki jelenleg Atlantában van a The Sunday Horse című film forgatásai miatt, nemrég Paul is odautazott, s közölték velünk, hogy holnap akusztikus koncertet adnak. Tegnap este pedig bombaként robbant a hír, hogy a várt lemez, az I'm not Falling július 8-án megjelenik, de előrendelni már most is lehet. Az első dal, a Watch Me már meghallgatható.

„Szóval Paul és én beszéltünk róla.... és úgy döntöttünk, hogy eleget vártunk! Azt akarjuk, hogy a zenénket mindenki meghallja. A debüt album I'm not falling @thepaulmcdonald elérhető lesz július 8-ától, illetve ma éjfélkor kezdődnek az előrendelések. Lájk, osszátok, jippí!”írta Nikki közösségi oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek