Starity

Victoria Beckham elégedett az életével

2014. július 02. 19:07   |   Szerző: ZoeBloggerina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az augusztusi Vouge címlapján szerepel az egykori énekesnő, aki egy interjú keretében kijelentette, hogy teljességgel meg van elégedve mindazzal, amit elért.

hirdetés
Victoria Beckham elégedett az életével

A jövő havi Vogue-ban szereplő interjúból közétett egy aprócska részletet a Hollywood Gossip, melyben Victoria kitárta gondolatait így, negyven felett.

„Egy nap belenéztem a tükörbe, és azt mondtam magamnak: van négy csodálatos gyermeked, egy hihetetlen férjed, s egy jól menő vállalkozásod. Keményen dolgoztam és sok mindent elértem. Nem hiszem, hogy tudtam volna többet is.”

Az egykori Spice Girls énekese azt is elárulta, hogy nem tudja, mi lenne vele a férje, David nélkül, s semmit sem bánt meg. „Nem is tudom, hol lennék most David nélkül. Ő ad számomra biztonságot és bátorítást, amit csinálok. S én ugyanezt biztosítom a számára. Továbbá semmit sem csinálnék másképp. Kemény munka volt, de szórakoztató, semmit sem változtatnék meg.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek