Starity

Ők a legértékesebb magyar médiaszemélyiségek a Forbes szerint

2014. július 03. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes magazin hazai szerkesztősége is összeállította, hogy kik Magyarországon a legbefolyásosabb médiaszereplők. A lista készítésekor figyelembe vették a celebek fizetését, reklámértékét, hitelességét és jelenlétük megkérdőjelezhetetlenségét is.

hirdetés
Ők a legértékesebb magyar médiaszemélyiségek a Forbes szerint
Fotó: Forbes Magyarország

A világ első üzleti magazinjának, a Forbesnak hazai változata most először készített listát a legbefolyásosabb hazai sztárokról, három fő mérce alapján: pénztermelő képesség, tartalomérték, hitelesség. Ahogy a Bors is tudatta, a 21 fős listát a celebvilágot ismerő szakemberek véleménye segítségével állították össze, melynek élén a Nemzeti Színház volt igazgatója, Alföldi Róbert végzett.

Fotó: Forbes Magyarország

De nem csak Alföldivel kaszálnak sokat, őt a listán három férfi: Ákos, Frei Tamás és Friderikusz Sándor követi, majd a legbefolyásosabb női sztár következik, a színművésznő és műsorvezető, Liptai Claudia az 5. helyen.


Fotó: Forbes Magyarország

Ezekből következőleg a Forbes júliusi címlapja kétféleképpen fog megjelenni – melyek fentebb láthatók -, rajtuk a legbefolyásosabb férfivel, illetve nővel.

A címet Alföldi nagy megtiszteltetésnek vette: Ha az ember következetesen hiteles, az előbb-utóbb kifizetődő. Mint kiderült, szó szerint is. Ha mered vállalni azt, aki vagy, azt megérzik az emberek – mondta a neves magazinnak az első helyezett.

Nagyon fontos, hogy az ember tisztában legyen önmagával, az értékeivel, és hogy tudni kell időnként nemet mondani. Közel húsz éve vagyok képernyőn, és a legfontosabb szakmai elismeréseket az elmúlt fél évben kaptam. Az Év műsorvezetője díj mellett ez a második alkalom, hogy ilyen megtiszteltetésben részesülök. Ez nagyon fontos, mert egyfajta igazolása mindannak, amit nap mint nap teszek. Az önazonosság és az őszinteség nagyon fontos. A manírt, a megjátszást megérzi a közönség, és nem kér belőle – vélte Claudia, aki szintén nagyon örül, hogy felkerült a listára a legbefolyásosabb női sztárként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek