Starity

Melegprostiként árulja magát Cristofel!

2014. július 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sem a családja, sem az exbarátnője nem akarja elhinni, hogy az egykori valóságshow-hős pénzért árulja a testét.

hirdetés
Melegprostiként árulja magát Cristofel!

Nagy port kavart a minap egy videó, melyben Cristofel beszámolója hallható arról, hogy mivel keresi manapság a kenyerét. Ahogyan a Bors korábban közhírré tette, a férfi családja anyagi gondokkal küzd, és valahogyan ki kellett egészíteniük a családi kasszát, Cris pedig saját bevallása szerint hatalmas összegeket akaszt le kuncsaftjairól.

Kovács Gigi, Cristofel exbarátnője is meglepődött a hír hallatán, hiszen nem gondolta volna, hogy a jövőben egykori kedvese ezzel fogja keresni a kenyerét.

„Megmondom őszintén, reggel óta nem tudok magamhoz térni. Nem értem, Cristofel hogy jelenthet ki ilyen dolgokat. És még művészetnek nevezi, hogy árulja a testét! Csak mert a szülein akar segíteni. Mindenki szeretne segíteni a szüleinek, ez természetes. Becsületére legyen mondva, tényleg mindent értük lesz, ha bárhonnan fizetést kapott, azonnal odaadta egy részét a szüleinek” – nyilatkozta a Borsnak Gigi.

Gigi és a Cristofel családja tudja, hogy a skalpvadász nem meleg, ezért állnak értetlenül a hír előtt. „Annyit akartam elérni, hogy jó ember legyen, és hogy ne hamburgert áruljon, hanem egy jólöltözött, menő munkahellyel rendelkező férfi legyen“ – mondta búsan a lány, aki nagyot csalódott a nőcsábászban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek