Starity

Affleck miatt nem tartja a kapcsolatot Ruffalo és Garner

2014. július 03. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mark szerint Ben az oka annak, hogy vége szakadt a barátságuk Jenniferrel.

hirdetés
Affleck miatt nem tartja a kapcsolatot Ruffalo és Garner

Tíz évvel ezelőtt, 2004-ben a nagysikerű romantikus vígjáték, a Hirtelen 30 forgatása során barátság szövődött a két főszereplő, Jennifer Garner és Mark Ruffalo között, azonban jó kapcsolatuknak hamar vége is szakadt, méghozzá Ben Affleck miatt.

Június 26-án vendégeskedett Ruffalo és Keira Knightley a Watch What Happens Live-ban új filmjük, a Begin Again miatt, a beszélgetés során pedig egy rajongónak köszönhetően szóba került Jennifer, ugyanis azt kérdezte a 46 éves színésztől, hogy tartják-e még a kapcsolatot.

„Nagyon jól szórakoztunk együtt és szerintem még mindig jó kapcsolatban lennénk, de bejött a képbe Ben [Affleck] és ezáltal vége lett mindennek” – mesélte mosolyogva Mark, majd a műsorvezető, Andy Cohen viccelődve hozzátette: „Úgy hallottam, nem engedi, hogy férfi barátai legyenek. Csak kitaláltam ám.”

Abban az évben ugyanis, amikor a mozikba került a Hirtelen 30, Jennifer és Ben randizgatni kezdtek, majd 2005 júniusában oltár elé is álltak. Azóta boldog házasságban élnek és három gyermekük is született: a nyolcéves Violet, az ötéves Seraphina és a kétéves Samuel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek