Starity

Bill Kaulitz újabb tetoválást varratott magára

2014. július 03. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tokio Hotel tagjai nagy rajongói a tetoválásoknak, különösen Bill Kaulitz dicsekedhet már szép számú motívummal a testén.

hirdetés
Bill Kaulitz újabb tetoválást varratott magára

Nemrég varratott magának egy új tetoválást Bill Kaulitz és ma reggel büszkén mutatta meg az Instagramon. A motívum egyfajta fejtörő: egy bokszoló, ami nincs körülményesen megrajzolva, csupán fekete vonalakból áll.

Az ilyen egyszerű tetoválások mostanában nagyon divatosak és most Bill is behódolt ennek a hóbortnak. A Tokio Hotel énekesének alkarján elhelyezkedő bokszoló csíkos nadrágot és bajuszt visel, kicsit kopaszodik, és a mellkasán pontok vannak.

A rajongókat meglepte a választás: „Mi a sz*r“ és „Atyaúristen“ – ezek voltak a leggyakoribb hozzászólások, amit az „egyszerűség” és „vonalak” kulcsszavakkal ellátott fotóhoz fűztek. Sokan csúnyának találják a tetoválást, egyesek a jelentését firtatják. „Tiszta és elsőre Freddie Mercuryra [a legendás Queen együttes énekese] emlékeztetett. Szerintem a szabadságért való harcot jelképezi.”

„Egy bokszoló kemény ember. Minden nap harcolunk, hogy megmutassuk a világnak, mit tudunk, nem számít, mit mondanak mások” – vélte egy másik rajongó, akinek sokak szerint igaza van, ugyanis Bill valóban ezt teszi: a Tokio Hotelnek hihetetlenül sok a rajongója, de sok az utálója is, akiket figyelmen kívül kell hagyni.


Fotó: Instagram/Bill Kaulitz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek