Starity

Cheryl Cole: „Simonnak igaza volt, hogy kitett az X Factorból”

2014. július 03. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves énekesnő az Elle magazinnak mesélt az X Factorról, és pár fényképet is készítettek róla.

hirdetés
Cheryl Cole: „Simonnak igaza volt, hogy kitett az X Factorból”

Cheryl kitálalt mindenről a 2011-es amerikai X Factorral kapcsolatban az Elle-nek: akkoriban nehéz időket élt, ugyanis mindenképpen el akarták küldeni a műsorból, és bár akkor nem viselte jól, mára bevallotta, hogy Simon Cowellnek és a többieknek igazuk volt az elbocsátás kapcsán, mivel az énekesnő nem volt elég kedves és megértő a többiekkel.

„Végre tudok erről beszélni, mivel azóta jól vagyok. Megéltem a poklot, és szó szerint megőrültem akkoriban. Ezek miatt eléggé érzéketlenné váltam, szörnyű dolgokat műveltem, de próbáltam nem is gondolni rá. Aztán olvastam rettenetes dolgokat magamról és éreztem, hogy le kell állnom”mondta a magazinnak.

„Most már azt kell mondjam, Simonnak teljes mértékben igaza volt, mikor meg akart szabadulni tőlem. Nem voltam elég jó állapotban, hogy ott maradhassak a műsorban. De rosszul esett, hogy mindezt a hátam mögött tervezgette, és nem mondta az arcomba” - folytatta.

Az énekesnő azt állítja, 2013-ban, három évvel azután, hogy elvált Ashley Cole-tól és legyűrte malária rohamait, rájött, hogy teljesen elvesztette önmagát.

„Tükörbe néztem, és azt mondtam: 'Ki a fene ez a nő?' Nem tudom, mit gondoltam, nem éreztem semmit, egyszerűen képtelen voltam döntéseket hozni. Alig ettem és ittam valamit. Komoly bajt észleltem magamon, azt hiszem, idegösszeroppanást. Fel akartam állni, és új életet kellett kezdenem.”

A visszatérő X Factor-mentor mára már teljesen rendbe jött, és nem érdekli, mit mondanak mások. Szerencsésnek vallja magát, hogy nem ment tönkre teljesen mindazok miatt, amiken keresztülment.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek