Starity

Lindsay Lohan beperelte a GTA készítőit

2014. július 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mikor már-már azt hisszük, hogy Lindsay Lohan végre visszavonul, a színésznő ismételten meglep minket.

hirdetés

Lindsay július 2-án ünnepelte 28. születésnapját, ám torta helyett egy újabb perrel lepte meg magát. A színésznő azt kifogásolta, miszerint a Rockstar Games által forgalmazott Grand Theft Auto készítői őt használták modellüknek az egyik karakter elkészítéséhez, mely még a játékot népszerűsítő óriásplakátokon is megjelent.

LiLo szerint egyértelmű a hasonlóság közte és a Lacey Jonas névre keresztelt karakter között, így eljárást indított a Rockstar Games játékát készítő leányvállalat, a Take-Two Interactive Software Inc. ellen.


Lacey Jonas, a GTA egyik szereplője

A plakátokon Lacey egy piros bikiniben parádézik telefonnal a kezében, melyhez hasonló képet posztolt Lindsay is nemrégiben, emellett a karakter a Nyugat-Hollywoodban található Chateau Marmont Hotelben él, ahol köztudottan Lindsay is meghúzta magát 2012 nyarán.

A játék egyébként tavaly októberben került az üzletek polcaira és már megjelenése napján több, mint 800 millió dollárt kaszált vele a játékot forgalmazó cég, mely egyelőre még nem reagált az őket ért vádakra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek