Starity

Katherine Heigl: „A legjobb barátnőm elárult engem”

2014. július 04. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katherine Heiglt nemrégiben kérte fel a Marie Claire magazin augusztusi számához címlaplányának, a színésznő pedig megannyi gondolatát osztotta meg a nyilvánossággal.

hirdetés
Katherine Heigl:  „A legjobb barátnőm elárult engem”

Katherine Heigl mögött már jó néhány szerep áll, ennek ellenére úgy tartják Hollywoodban, hogy nem könnyű kijönni és együtt dolgozni a színésznővel. A Marie Claire augusztusi számához a 35 éves sztárt kérte fel, aki a magazin riporterét beavatta magánélete féltett titkaiba is.

„Ez a dolog a karrieremben egy nagyon régi barátnőm miatt van, aki ellenem fordult. Nem ezt vártam tőle. Teljes meglepetésként ért és dühössé tett, hogy elárult engem” – magyarázta a magazinnak a színésznő, hogy miért is bizalmatlanabb a vele dolgozókkal kapcsolatban.

Katherine hírnevének ilyetén fordulata 2008 júniusáig nyúlik vissza, amikor is a színésznő elutasította a Grace Klinikában nyújtott alakításáért járó Emmy-díjat. A színésznő meglátása szerint a rá osztott szeleburdi szerepek a bűnösök karrierje visszaeséséért.

„Volt egy klassz időszakom. Szeretem a romantikus vígjátékokat. Talán kicsit túlságosan is. Képtelen voltam nemet mondani. (...) Már nem állítom magam kihívások elé. Ez kicsit gépiessé tett, és mint kreatív személyiség, ezt is elviselem. Ez volt az az időszak az életemben, amikor kivettem egy kis szabadságot és azt kérdezgettem magamtól, hogy mire is vágyok, mit keresek itt és végül kiiktattam minden zavaró tényezőt.”

Katherine azt is megosztotta a Marie Claire olvasóival, miszerint a dolgok 2013 szeptemberében még rosszabbra fordultak, amikor a Tinsletown egyik bennfentese úgy nyilatkozott róla a The Hollywood Reporternek, mint aki meg sem érdemli a jövedelmét, melyet a munkájáért folyósítanak.

Napjainkra a színésznő azonban már helyretette magában a dolgokat és igyekszik átsiklani az őt érő piszkálódásokon. „Volt olyan pillanat az életemben, amikor mindent olyan bonyolult volt, hogy azt kívántam, bár megoldható lenne minden egyszerűen.”

Katherine jelenleg három filmet forgat, melyek közül kettő még idén a mozikba kerül, valamint főszereplője a State Of Affairs című sorozatnak is. Magánélete boldog és kiegyensúlyozott férje, Josh Kelley és nevelt lányai oldalán, ám úgy érzi, hogy mindennek ellenére egyelőre még nem szeretne felhagyni a színészettel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek