Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2014. július 04. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, mely hírességek festettek a legkifinomultabban június utolsó napjain!

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Június 23. és 29. között ismételten jópár olyan esemény került megrendezésre, melyek alkalmából a sztárok többsége nem hazudtolta meg magát és szebbnél szebb ruhakölteményekben jelentek meg.

A múlt hét folyamán ugyanis nem csak a BET Awards zajlott le – ahol sokan tündököltek figyelemre méltó összeállításokban, viszont akadtak olyanok is, akik ezúttal nem igazán trafáltak bele a dolgokba -, hanem többek között a Thirst Gala, a Demóna japán premierje, Transformers: A kihalás korának berlini, a Begin Againnek és a A hátrahagyottaknak a New York-i, a Wish I Was Here-nek pedig a Los Angeles-i bemutatója is, valamint a brit X Factor válogatásai is javában folynak.

Angelina Jolie a Demóna június 23-i japán premierjén egy, már megszokottnak is nevezhető fekete ruhában jelent meg, mely ezúttal a Versacétől való. Az egyszerű, ám annál nagyszerűbb bársony kreációhoz egy ugyanilyen színben pompázó Saint Laurent-magassarkút húzott.

Bingbing Li ebben a csodás, Elie Saab által tervezett csipkés estélyiben lépett a vörös szőnyegre Berlinben, a Transformers: A kihalás korának június 29-i bemutatóján. Elegáns és letisztult megjelenését egy szimpla konttyal, fülbevalóval, gyűrűvel és bőrszínű magassarkúval tetézte.

Keira Knightley szinte csak Valentino-költeményekben volt látható a Begin Again premierjein, a New York-i megálló során azonban váltott és inkább egy fémesen csillogó, hosszú ujjú, kékeszöld színű Erdem-ruhát húzott fel, mely a 2014-es őszi kollekcióból származik.

Debby Ryan az ötödik alkalommal megrendezett Thirst Gálán mutatta be a nagyközönségnek vadonatúj szőke haját és, hogy ne vonja el a figyelmet frizurájáról, egy egyszerű, fekete LUBLU Kira Plastinina-estélyiben lejtett végig a vörös szőnyegen. Kiegészítők terén sem merészkedett a színek közelébe, ugyanis öve, Rauwolf-retikülje és magassarkúja is feketében pompázott, egyedül Tory Burchtól való fülbevalója tündökölt zöld színben.

Ashley Greene a Wish I Was Here Los Angeles-i premierjére egy pezsgőszínű, Akris-ruhába bújt, mely a 2014-es tavaszi kollekcióban kapott helyet. A koktélruha remekül kiemeli alakját, és kiegészítői sem vonják el róla a figyelmet, ugyanis Stuart Weitzman-cipője és Jennifer Fisher- valamint W. Britt-ékszerei is aranyos színben pompáztak.

Liv Tyler múlt héten a The Leftovers New York-i bemutatóján vett részt, ahol egy sötétkék és fekete, Stella McCartney által tervezett dresszben jelent meg, melyhez egyszerű fekete magassarkút párosított.

Cheryl Cole június 26-án az X Factor Newcastle-i meghallgatására egy letisztult, nyári összeállításban érkezett:, ami egy 2014-es, fehér Stella McCartney-miniruhából, egy bőrszínű lépőből, egy arany karperecből és egyszerű kontyból tevődött össze.

Lucy Liu szintén június 26-án mutatkozott a nyilvánosság előtt Meena című filmje premierjén, melyre egy fekete-fehér, Antonio Berardi által megálmodott elegáns ruhában érkezett. A 2011-es tavaszi kollekcióból származó darabhoz a Saint Laurenttől származó szandált, valamint egy piros Bottega Veneta-retikült párosított.

A Salem sztárja, Ashley Madekwe múlt héten a Cushnie Et Ochs márka nevét viselő hosszú ujjú, bordó, selyemruhát viselt, mely a 2014-es elő-őszi kollekcióban kapott helyet. Kiegészítők terén ő sem merészkedett vadabb vizekre, ugyanis egyszerű Stuart Weitzman-magassarkút húzott, az ékszereket pedig mellőzte ezúttal.

Justin Theroux is a The Leftovers bemutatóján vett részt június 23-án New Yorkban, ahol egy elegáns, sötétkék színű Dior Homme-öltönyben tett jelenést, melyhez egyszerű fehér inget vett fel, nyakkendőjét pedig ez alkalommal otthon hagyta.

Diane Kruger a The Bridge június 24-i, Beverly Hills-i premiervetítésére egy kétrészes Roland Mouret-kreációt húzott fel, mely fekete színű és fehér pöttyökkel tarkított és a 2015-ös kollekcióban kapott helyet. Fekete-fehér retiküljét Pierre Hardytól kölcsönözte, figyelemfelkeltő, sárga magassarkúját pedig Stuart Weitzmannak köszönheti.

Nicola Peltz is a világos színek mellett tette le voksát, akárcsak kolleganője, Bingbing Li a Transformers: A kihalás korának június 29-i, berlini bemutatóján. A szőkeség egy egyszerű fazonú, hosszú ujjú és hófehér színben pompázó Stella McCartney-estélyiben vonult végig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek