Starity

Feltörték Wilmer Valderrama Twitter-fiókját

2014. július 04. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cris Colfer után, az Azok a 70-es évek egykori színészének, Wilmer Valderramának is meggyűlt a baja a hackerekkel, akik miatt Twitter-oldalát is törölni kellett.

hirdetés
Feltörték Wilmer Valderrama Twitter-fiókját
Fotó: Araya Diaz/Getty Images

Tegnap délután a színész követői sokkoló kiírásokat olvashattak a Twitteren, amit először el sem akartak hinni a bejegyzést olvasók, ám hamar rájöttek, hogy valaki feltörte Wilmer profilját.

A hacker temérdek üzenetet posztolt az oldalon, amik többségében Valderrama barátnőjét, Demi Lovatót támadták. A kiírások között megtalálható volt egy fotó a Pindúr Pandúrokról, amin a három lány, Miley Cyrusnak, Selena Gomeznek és Ariana Grandenak volt elnevezve, akik fölé tornyosult egy nagyobb darab karakter Demi néven, majd ezt „Kövér, mint a f*sz” címmel tette közzé.

Azonban ennyivel nem érte be! Néhány hónappal ezelőtt már beszámoltunk arról, hogy az internetet bejárták a 21 éves énekesnő kissé intimebb fotói, ezeket az illető felhasználva ismét kiposztolta Wilmer nevében, különböző hangulatjelekkel megspékelve, majd arra kérte az embereket, hogy kövessék Selena Gomezt a Twitteren.

Amint Valderrama fülébe jutott a dolog, azonnal eltávolította a bejegyzéseket, de végül csak úgy tudta leállítani az egészet, hogy törölte Twitter-profilját, majd a Facebookon keresztül értesítette követőit a történtekről. „FIGYELEM!!! A Twitter-oldalamat feltörték... Kérlek, terjesszétek el ezt!”

Míg ezek a számítógép mögött bujkáló, megkeseredett emberek ilyesmivel szórakoztatják magukat, és próbálnak belerondítani mások magánéletébe, addig Demi és Wilmer kapcsolata úgy tűnik, boldogabb és erősebb, mint valaha. A páros eddig is szigorúan a nyilvánosságtól elzárva élte párkapcsolatát, és valószínűleg ezek után majd még inkább elzárkóznak az emberek elől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek