Starity

Végleg vége Demi Lovato és Selena Gomez barátságának?

2014. július 05. 10:10   |   Szerző: GretiiSz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután hosszú éveken keresztül jóban-rosszban kitartottak egymás mellett, a két ex-Disney-sztár viszonya nagyon megromlott az utóbbi hónapokban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Lovato már nem követi Gomez kisasszonyt a Twitteren.

hirdetés
Végleg vége Demi Lovato és Selena Gomez barátságának?

Tegnap óta Demi már nem követi gyerekkori barátnőjét, a Varázslók a Waverly helyből című sorozat sztárját, Selena Gomezt a Twitteren, ami elég nagy port kavart a két lány rajongóinak körében.

A sztori azonban itt még messzemenően nem ér véget, ugyanis Lovato állítólag egy nem túl szép üzenetet posztolt ki közösségi profiljára, melyhez egy, a rajongókat is megbotránkoztató képet csatolt, amely arra engedte következtetni a fanatikusokat, hogy Demi Selenának címezte azt: „Inkább elúszok a baromságaidtól... Viszlát ribi!”


Fotó: Twitter

A tweetet Demi később ugyan törölte, de mint tudjuk, ami egyszer a világhálón köt ki, az bizony ott is marad, főleg, ha világsztárokról van szó. Egyelőre se Demi, se Selena nem kívánta kommentálni a történteket, azonban amennyiben a kettejük között húzódó konfliktusból ered az üzenet, úgy valószínűleg nem tart már sokáig a hallgatás.

Vajon Demi a Selena Justinnal folytatott se veled, se nélküled kapcsolatába unt bele, vagy komolyabb ellentétek akadtak a lányok között? Mindesetre a példaértékű és hosszú évekig tartó barátságuk felbomlani látszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek