Starity

Meglepetésvendégeket hozott a Los Angeles-i Queen show

2014. július 04. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Javában zajlik a Queen + Adam Lambert észak-amerikai arénaturnéja, amelynek Los Angeles-i megállója meglepetéseket tartogatott.

hirdetés
Meglepetésvendégeket hozott a Los Angeles-i Queen show

Az összes jegy elkelt már, egészen szeptemberig a Queen + Adam Lambert turnéra, ami június 19-én indult el Chicagóban. Őrületes divat, látványos show, remek hang, ikonikus dalok modernizálva – talán ezek a jelzők jellemzik legjobban a koncerteket, amik 23-24 dalt tartogatnak estéről estére a közönség számára.

A formáció legutóbb július 3-án, a Los Angeles-i legendás arénában, a The Forumban lépett fel, amire Lambert legjobb barátai mellett 19 ezer ember volt kíváncsi, köztük Elvis Presley felesége, Priscilla Presley is.

We Are The Champions, mint a show záródala

Az állomások során itt tartogattak egyedül meglepetésvendégeket, mégpedig nem kisebb neveket, mint Taylor Hawkins, a Foo Fighters dobosa, és Dominic Howard, a Muse dobosa, csatlakozott Roger Taylorhoz az Under Pressure alatt. Emellett Adrian Young, a No Doubt dobosa is a helyszínen volt.

A nagyszerű dobosokról az aréna Twitter-fiókja töltött fel egy közös képet: „Nagyszerű volt ma a helyszínen tudni Dominic Howardot és Taylor Hawkinst a Queen + Adam Lambert show-n!” - csiripelték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek