Starity

Amanda Bynes kiköltözik szülei házából

2014. július 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy év telt el Amanda Bynes botrányai óta. A színésznő a hosszas rehabilitációt követően már elég jól érzi magát ahhoz, hogy végre megálljon a saját lábán.

hirdetés
Amanda Bynes kiköltözik szülei házából

Amanda Bynes a tavalyi nyár folyamán mind lelkileg, mind mentálisan gyenge fizikai állapotúnak nyilváníttatott, így ismét szülei szárnya alá került, akik hosszas rehabilitációra küldték lányukat a gyógyulás felé vezető út érdekében, melyet Amanda készségesen teljesített is és már sokkal jobban van.

A színésznő édesanyja nemrégiben beszámolt arról is, miszerint lánya hosszú hónapok óta józan életet folytat, nem él kábítószerekkel és a gyógyszereket is visszautasítja, így próbál egészségesebb életet élni. Amanda egyik barátnője nemrégiben azt is megosztotta az In Touch magazinnal, miszerint a 28 éves sztár elég jól érzi magát ahhoz, hogy ismét a saját lábára álljon és azt tervezi, hogy kiköltözik szülei házából.

„Amanda már hetek óta kutat Los Angeles belvárosában egy megfelelő lakás után. Úgy tűnik, hogy az élete ismét jó irányba tart” – nyilatkozta a barát, aki azt is megosztotta a magazinnal, miszerint Amanda nagyon élvezi a divatkurzust, melynek jelenleg is aktív hallgatója, emellett szeretné megszerezni diplomáját is a későbbiekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek