Starity

Magára varratta kutyáját Miley Cyrus

2014. július 06. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hónapja elpusztult kedvencéről, Floydról készíttetett tetkót a botrányhősnő.

hirdetés
Magára varratta kutyáját Miley Cyrus

Április elsején távozott az örök vadászmezőkre Miley Cyrus hőn szeretett kutyája, Floyd, akinek elvesztése miatt teljesen a padlóra került, olyannyira, hogy édesanyjától kapott új kutyusát, Moonie-t is elajándékozta és közösségi profiljait is elárasztotta a Floydról szóló posztokkal és fotókkal.

Az utóbbi időben azonban kezdett úgy tűnni, hogy már véget ért a gyászidőszak, hiszen június utolsó napjaiban már örömmel mutatta be rajongóinak vadonatúj kutyusát, Emut, akivel egy halom selfie-t készített, például fürdés alkalmával.

Fotó: Facebook/Miley Cyrus

De ez mind túl szép lett volna, hogy igaz legyen, így néhány órája floydos tetoválásával sokkolta a nagyérdeműt, amit egy házibuli alkalmával varratott magára. Viszont nem ő volt az egyetlen, ugyanis néhány barátja is bevállalta, hogy magán fogja viselni élete végéig a négylábút mintázó rajzot, amelyen a „With a little help from my fwends”, vagyis az „Egy kis segítséggel a barátaimtól” felirat olvasható.

A kérdés már csak az, hogy a „friends” szó vajon direkt lett-e félreírva vagy annyira jól sikerült a buli, hogy a tetoválómester tudatában sem volt annak, hogy éppen mit kellene Miley baloldalára varázsolnia?

Fotók: Facebook/Miley Cyrus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek