Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2014. július 06. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kasza Tibi új fotókat publikált, Szinetár Dórára rá sem ismerni, Király Viktor megint egy elismerésben részesült, míg Pataky Attila gyászol.

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Kasza Tibor kapta lencsevégre Hient

A Kasza! műsorvezetője fényképezte nemrégiben Hient, a fotókat az énekes pedig természetesen fel is töltötte közösségi oldalára. A Megasztár felfedezettje egy búzamezőn pózol bevállalósan, hiszen bár pulóvert visel, alá nem vett mást csak egy bugyit. A felvételeken Hien natúr sminkje jó összhatásban van a háttérrel.

*

Szinetár Dóra is áttért a rövid hajra

Egyre több sztár vágatja le a haját, legutoljára például Szabó Zsófi vált meg szőke fürtjeitől, ezek után pedig Szinetár Dóra döntött úgy, hogy a fodrásztól kilépve meglepi rajongóit. A színésznő a Borsnak nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

Húsz éve szeretném levágatni a hajam rövidre, de sosem mertem rászánni magam. Most viszont felbátorodtam, mert hajt a belső késztetés, hogy valami mást csináljak, mint amit eddig. Új stílusú dalokat szeretnék énekelni, a megjelenésemben pedig szeretném megmutatni azt a vadóc oldalamat is, ami a személyiségem része volt mindig is, csak eddig nem engedtem felszínre.”


Fotó: Facebook.com/Szinetár Dóra Official Fanclub

*

Tóth Gabi izmos lett

Nem csak Dóra változott a nyár alatt, de Tóth Gabi is, aki olyan izmos lett, hogy teljesen más lett a felsőteste. Az énekesnő sok időt fordít az edzésre és alakja megőrzésére, de most nem csak karcsú lett a mozgásnak köszönhetően.

Gabi egyébként éppen Marbellán nyaral, ahol állítása szerint nagyon sok a magyar.


Fotó: Instagram.com/tothgabi

*

Visszatér a Barátok köztbe Kinga

A nézők egyik nagy kedvence visszatér a sorozatba. Som Balogh Edina tavaly májusban szülte meg gyermekét, és azóta már egy epizód erejéig láthatták őt a nézők, most azonban nem csak egy kis időre tér vissza Kinga.

Jóleső borzongás fogott el, hogy újra ebben a közegben lehetek. Mivel Ádám nem akart gyereket, Kinga úgy érezte, nem mondhatja el neki, hogy szerelmük gyümölcsét a szíve alatt hordja. Géza menekülése pedig kapóra jött neki, magyarázkodás nélkül tűnhetett el vele. Mivel Géza nélkül állít be, lehet, hogy a kapcsolatuk megint vakvágányra futott, és fel akarja éleszteni a lángot Ádámmal – mesélte a lehetséges visszatérést a színésznő a Blikknek.

A sorozat az egyhetes pihenő után július 14-én tér vissza az RTL Klubra.

*

Megint elismerésben részesült Király Viktor

Az énekes nemrég a Comet gálán vette át a legjobb férfi előadónak járó gömböt, most pedig egy zenecsatorna díjazta őt. A VIVA Chart Show slágerlistáján első lett, ahol olyan nemzetközi sztárokat utasított maga mögé, mint Avicii, Pharrell Williams vagy éppen Katy Perry.

Nagyon örülök a VIVA Chart győzelemnek, ez azt jelenti, hogy szeretnek a rajongóim, ami rengeteg önbizalmat ad. Fantasztikus érzés volt átvenni a Comet gömböt is, óriási dolog számomra, hogy munkám gyümölcse megérett, hiszen már negyedszer vagyok jelölt, és idén sikerült először nyerni” – nyilatkozott Viktor, aki egy kis szobrocskát kapott.

*

Tolvai Reni villantós képpel reklámozza új klipjét

Egy fekete-fehér kép látott napvilágot Reniről, melyen kivillan feneke is. A Megasztár felfedezettje Behind The Scenes című dalának készülő klipjét reklámozza ezzel a fotóval.

A szövegen sokat gondolkodtam. Miről szóljon, mi az, ami nekem most a legfontosabb. Majd beugrott: mi lenne, ha megmutatnánk, mi történik a színfalak mögött. A videoklipben hangsúlyozni fogjuk azt, hogy minden embernek vannak rosszabb pillanatai, lelki gondjai. Előfordul, hogy sír, mielőtt feláll a színpadra, majd mikor elkezdődik a show, már csillognia kell – magyarázta az énekesnő a Borsnak.

*

Pataky Attila édesanyját gyászolja

Egy nappal 63. születésnapja előtt hunyt el az Edda frontemberének édesanyja. Az asszony egy hónapja szenvedett combnyaktörést, ezért kórházba került.

Az édesanyámnak most kellett elmennie, mi pedig egészen a földi út legvégéig kísértük őt. Testben már nincs köztünk, de a szívünkben és a lelkünkben mindörökre együtt maradunk – mondta az énekes, aki a fájdalom ellenére néhány napja Gyergyóújfalun lépett fel. A koncertet édesanyjának ajánlotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek