Starity

Máltán forgat majd Angelina Jolie és Brad Pitt

2014. július 06. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brangelináék augusztusban utaznak a szigetországba, hogy hozzálássanak új projektjük munkálataihoz.

hirdetés
Máltán forgat majd Angelina Jolie és Brad Pitt
Fotó: Eamonn M. McCormack/Getty Images

Egy hónapja látogatott el Máltára Angelina Jolie és Brad Pitt, hogy forgatási helyszín után kutassanak vadonatúj filmjükhöz, és úgy tűnik, meg is találták a tökéletes helyet, ugyanis a miniszterelnök hivatalos bejelentést tett a napokban.

„Örülök, hogy a hollywoodi producerek újonnan Máltát választották a projektjük miatt, és el vagyunk ragadtatva, hogy köszönthetjük Mr. Pitt-tet és Ms. Jolie-t, valamint a családjukat második alkalommal, mindössze néhány év elteltével. Biztos vagyok benne, hogy ennek a filmnek köszönhetően gyönyörű testvérszigetünk, Gozo felkerül a világtérképre” – osztotta meg az Us Weeklyvel Joseph Muscat, Málta miniszterelnöke.

Egy bennfentes szerint augusztus végén költözik a szigetországba a család, körülbelül nyolc hétre, a fő forgatási helyszín pedig a Mgarr ix-Xini öböl lesz. Továbbá elárulta, hogy a szabadszellemű film egy szerelmi történetet foglal magába, de eddig nem látott napvilágot túl sok részlet róla, viszont azt híresztelik, amellett, hogy Angleina és Brad is szerepelni fog benne, valamint maga a 39 éves színésznő írta a forgatókönyvet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek