Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. július 07. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé smink nélkül is ragyog, Miley Cyrus még mindig nagyon furcsa, Justin Bieber pedig szórakozik a rajongóival - avagy nézzük, mi történt kedvenc sztárjainkkal a közösségi oldalakon!

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Beyoncé smink nélkül is gyönyörű

A jelenleg a nagyon sikeres On The Run turnén lévő énekesnő és édesanya minden alkalmat megragad egy kis pihenésre – legutóbb például lányával uszkáltak kicsit. Beyoncé azonban sosem felejti el selfie-kkel megörvendeztetni rajongóit, legutóbb például a bostoni állomásnál töltött fel egy roppant természetes fotót.

Miley Cyrus még mindig furcsa

„Ha szeretnél furcsa sz*rságokat látni, kövess engem az Instagramon” – írta Miley pár hónappal ezelőtt Twitter-fiókján, és ez a mondat jellemzi jobban az énekesnő oldalát. Talán már meg sem lepődünk azon, hogy elhunyt kutyája képét varratta az oldalára azután, hogy legutóbb az eltávozott nagymamája arcképe kapott helyet a kezén.

Channing Tatum filmet forgat

Közzétették az első képet Channing Tatum új filmjéből, a Running Wildból. A fotón a kalandvágyó Bear Grylls is feltűnik, aki szintén közreműködik a hamarosan vászonra kerülő alkotásban.

Cyndi Lauper Adam Lamberttel lógott

A popdíva kíváncsi volt a Queen + Adam Lambert turnéra Vancouverben, előtte azonban Cher Dressed To Kill turnéjának backstage-ében futottak össze. „Imádom ezt a nőt” – írta Lambert.

Érdekesség, hogy a Queen turnéállomásán Cher is részt vett Cyndi oldalán.

Bonnie McKee is beugrott a Queenbertre

Los Angelesben az American Girl énekesnője nem tudta kihagyni a Queen + Adam Lambert show-t: „Én és a drágám a Queen-show után. Olyan büszke vagyok, hogy mindjárt elolvadok” – írta.

Bonnie jelenleg a saját, önálló albumán munkálkodik.

Kim Kardashian jó éjt képe

Annyi biztos, hogy Kim élvezi az anyaságot! A sok szexi, egyesek szerint túl sokat mutató fotói mellé legutóbb egy igazán édes darabot töltött fel, amin kislányával, North Westtel látható. Az anya jó éjt puszit adott a kicsinek, és ezt a pillanatot örökítették meg.

Justin Bieber szórakozik a rajongóival

Ismét kapcsolatba lépett egymással Selena Gomez és a tinik szívkirálya, Justin Bieber. Bár az énekesnő egyre nehezebben viseli el a kritikákat a Belieberektől, Justin annál jobban szórakozik, sőt, még az agyukat is húzza egy-két sokat mondó kiírással: „beszélj hozzám, lány!” – fűzte a fotóhoz. Természetesen azonnal megindult a találgatás, ki lehet a vonal másik végén...

Barátaival ünnepelte Selena július 4-ét

Az emlegetett hölgy azonban nem Justinnal töltötte a Függetlenség Napját az Államokban. Az énekesnő a barátaival lógott egy kicsit, amelyről egy fotót töltött fel „július 4-e” leírással.

Lady Gaga büszke adottságaira...

...legalábbis ezt képviseli a legújabb test-selfie-je. A Do What U Want énekesnője jelenleg sikeres turnén van az ARTPOP-pal, az artRAVE legutóbbi állomása pedig Toronto volt: „Éjszaka Torontóban. Ez egy igazi Bad Romance volt” – írta.

Katy Perry nagyon laza

Az Instagram feltörekvő királynője a The Prismatic turné alatti pihenője során kikapcsolódás helyett szívesebben megy állatkertbe és vidámparkba a barátaival. Most éppen egy szafariból töltött fel egy zsiráfos önarcképet „Hakuna Matata, tesó” leírással, de nem tudunk elmenni szó nélkül a videója mellett sem.

Rihanna még mindig babázik

Nem olyan régen született meg Rihanna keresztlánya, Nana, akiről azóta is lelkesen posztolgatja képeit Twitter- és Facebook-oldalára. Az énekesnő is focilázban égett, természetesen a braziloknak szurkolt, így ezzel kapcsolatban posztolta a legújabb közös képüket egy gól örömére.

Lana Del Rey portréja

Az énekesnő depresszív jelleme megannyi művészt megihletett már az egész világon. Az Instagramon most Mr. Brainwash művét posztolta, aki Lana ikonikus fotóját vitte vászonra egy kicsit másképpen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek