Starity

Dalpremier: Amelia Lily - California

2014. július 07. 20:08   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es X Factor harmadik helyezettje, Amelia Lily legújabb dala a mai napon jelent meg California címmel, amely a közelgő második albumán kap helyet.

hirdetés
Dalpremier: Amelia Lily - California

Az egyre népszerűbb énekesnő, Amelia Lily távozott a Sony Music lemezkiadó cégtől és csatlakozott a Warner Music East West Recordshoz, hogy kiadja legújabb albumát, amely várhatóan később, de még ebben az évben látja meg a napvilágot.

„Az élet soha nem volt ennyire izgalmas. Nagyon elfoglalt voltam a stúdióban, az írással és a dalok felvételével a közelgő albumom kapcsán, és a Californiával kezdődik minden” – mondta Lily.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy kiadhatom ezeket a dalokat. A szívemet és a lelkemet tettem bele az írásukba. Számíthatunk néhány meglepetésre az út mentén, bár ez jó móka lesz!”

A California címmel megjelenő dalt maga az énekesnő és Tim Woodcock írta, aki olyan neves előadóknak szerzett, mint például John Newman, a The Vamps vagy a The Wanted nevezetű együttes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek