Starity

14 dolog, amit ne hagyj ki idén nyáron

2014. július 09. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre elérkezett az év legjobb időszaka, amikor már nem fázunk és az iskolapadba sem kell beülni. Ez alkalomból összegyűjtöttük az évszak must have tevékenységeit, melyeket ne hagyjatok ki idén (sem)!

hirdetés
14 dolog, amit ne hagyj ki idén nyáron

A hosszú hűvös hónapok után mindannyian nagyon vártuk már, hogy beköszöntsön a nyár végre és a strandon egy hűsítő üdítőital mellett nyújtóztassuk ki a tanulás/munka során megfáradt izmainkat. Ezúttal 14 kihagyhatatlan tippel készültünk az idei nyárra, melyek felejthetetlenné tehetik e csodás évszak emlékeit.

1. Hajnalig fennmaradni. Nincs is jobb annál, mint amikor végre addig maradhatsz fent éjjel, ameddig csak akarsz, hiszen másnap nincs iskola, ami miatt kipihenten kell kelned hajnali 6-kor.

2. Sokáig aludni. A kései fekvésből adódóan szeretnél tovább aludni? Nem gond! Végre addig lustálkodhatsz, ameddig csak szeretnél, anélkül, hogy bűntudatot kellene érezned a tunyaság miatt.

3. Dinnyét enni. Oly hosszú várakozás után beköszöntött a dinnyeszezon! El tudsz képzelni jobb nasit, mint egy hideg, hűsítő dinnyeszeletet? Mi sem!

4. Csobbanni a tengerbe. Vess véget a szobádban való rostokolásnak és irány a szabadba! Mi lehet nagyobb móka, mint a langyos, acélkék vízbe csobbanni?

5. Sátorban aludni a szabad ég alatt. Beszélj össze a barátaiddal és állítsatok sátrat az udvarban! Hidd el, életre szóló élménnyel gazdagodhattok egy sátorban töltött éjszaka alatt!

6. Elázni egy nyári zápor alkalmával. A forróság után mindig felszabadító erővel bír egy kellemes nyári zápor – arról nem is beszélve, milyen fantasztikus áztatni magunkat kicsit a hűsítő égi áldás alatt.

7. Szerelembe esni a nyaralás alatt. A családdal való nyaralás nem mindig csak arról szól, hogy együtt kapcsolódik ki a família. Láss világot, ismerkedj és ki tudja, talán ezúttal életed párjával is összehoz a sors!

8. Csókolózni elváláskor a kapuban. Már rátaláltál a szerelemre és a nyári vakáció végre alkalmat ad arra, hogy több időt töltsetek együtt? Akkor ki ne hagyjátok a búcsúcsókot a kapuban, hiszen nincs is annál édesebb!

9. Csápolni egy fesztiválon a kedvenc zenekarod koncertjén. Ha nyár, akkor fesztiválszezon! Hazánkba látogat a kedvenc zenekarod? Nosza, rajta, foglalj jegyet a következő vonatra és irány csápolni!

10. Szalonnát sütni a tábortűznél. A nagy bulik után olykor jól esik egy kis édes semmittevés a tábortűz körül a haverokkal, nem igaz?

11. Sorozatmaratont tartani. Odakint úgy esik az eső, mintha dézsából öntenék, így nincs kedved kimozdulni otthonról? Itt az ideje, hogy bepótold az elhalasztott részeket a kedvenc sorozatodból!

12. Strandolni egy nagyot a barátaiddal. Tombolnak a pluszfokok és te otthon gubbasztasz? Kapj magadra egy fürdőruhát és irány a strand a barátokkal!

13. Lecsúszni egy csúszdán. Ha vízpart helyett az aquaparkban engeditek ki a fáradt gőzt, akkor ki ne hagyjátok a legnépszerűbb csúszdákat! Megéri kivárni a sort!

14. Fagylaltot enni. Mi mással tudnád jobban lehűteni magad, mint egy hatalmas adag édes finomsággal? Nyami!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek