Starity

Novemberben jön az iamamiwhoami albuma

2014. július 08. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kicsivel többet, mint négy hónapot kell várniuk az iamamiwhoami-rajongóknak és kezükben tarthatják kedvenc duójuk legújabb albumát.

hirdetés
Novemberben jön az iamamiwhoami albuma

A híres svéd banda, az iamamiwhoami ebben az évben kezdte el publikálni azokat a dalokat, amelyek nagy valószínűséggel helyet fognak kapni az érkező harmadik albumukon. Először januárban a fountain látott napvilágot, majd ezt követte a hunting for pearls februárban, végül áprilisban a vistával örvendeztették meg a rajongókat.

Rengeteg fan már tűkön ülve várta a következő kisfilmet, azonban a duó ma délután jelentette be a hivatalos Twitter-fiókján keresztül, hogy november 10-én érkezik a boltok polcaira a harmadik lemezük BLUE címmel. A lemezhez még egy rövidebb bemutatót is készítettek, melyben az eddigi három videoklipből, illetve még sosem látott jeleneteket láthatunk. Zenei aláfestésnek a címadó számot választották.

Az albumot már előre meg lehet rendelni az iamamiwhoami hivatalos weboldalán, a To whom it may concernön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek