Starity

Klipprmier: Fifth Harmony - BO$$

2014. július 09. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon debütált az amerikai X Faktor második évadában feltűnt lánycsapat legújabb klipje, amiben szexi oldalukat mutatják meg a nézőknek.

hirdetés
Klipprmier: Fifth Harmony - BO$$

Az öttagú lánycsapat – Camila Cabello (17), Normani Hamilton (18), Dinah Hansen (17), Ally Brooke (21) és Lauren Jauregui (18) – az amerikai X Faktor második évadában tűnt fel 2012-ben, ahol eredetileg egyénileg indultak, de a mentorok úgy döntöttek, hogy összerakják őket és létrehoznak egy együttest, karrierjük pedig azóta egyre csak felfelé ível.

Évelején részt vehettek előzenekarként Demi Lovato arénaturnéján, hamarosan pedig önálló koncertsorozatukat is megkezdik, ám addig is rajongóik legnagyobb örömére megérkezett a lányok legújabb kislemeze, ami a Bo$$ címet viseli, és amihez a klip is debütált VEVO-csatornájukon a tegnapi nap folyamán.

A kisfilmben eddig még nem nagyon látott, szexisebb oldalukat vették elő a lányok, amiről a csapat legidősebb tagja, Ally az MTV riporterének a következőt nyilatkozta:

„Ahogy idősödünk, úgy változik a zenénk is, ez természetes, és semmi sincs ránk erőltetve, ami számunkra azért nagyon fontos, mert nem akarunk drasztikus változásokat csak azért, mert muszáj. Olyat akartunk csinálni, ami mi vagyunk. A videó koncepciójában négy vagy öt különböző felállás van, és mindegyik bennünket képvisel úgy, hogy mi uraljuk az egyes szituációkat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek