Starity

Wes Bentley csatlakozott az American Horror Story stábjához

2014. július 08. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éhezők viadala Seneca Crane-je szerepet kapott az FX nagysikerű sorozatának új évadában.

hirdetés
Wes Bentley csatlakozott az American Horror Story stábjához
Fotó: Larry Busacca/Getty Images

Lassacskán elérkezünk október 15-höz, ami nagy nap lesz az American Horror Story rajongói számára, ugyanis ekkor debütál az USA-ban a vadonatúj, negyedik évad, mely a Freak Show alcímet viseli.

Az új szezonban Ryan Murphyék az 1950-es évekbe kalauzolnak vissza bennünket, a helyszín pedig Florida lesz, azon belül is egy német nő által futtatott karnevál, melyben a torzszülötteké a főszerep. A tulajt Jessica Lange kelti életre, aki utolsó alkalommal lesz látható a sorozatban.

Mellette visszatér még a képernyőkre a kétfejű nő – Bette és Dot – szerepében Sarah Paulson, valamint Evan Peters, Angela Bassett, Frances Conroy és Kathy Bates is, de kiderült az is, hogy Michael Chiklis fogja alakítani az erőembert, Angela karakterének férjét.

A mai napon azonban a TVLine-nak köszönhetően nyilvánosságra került, hogy a sorozat Wes Bentley-vel erősít majd a kétrészes halloweeni epizódban, melyek a tervek szerint október 21-én és 28-án kerülnek levetítésre. Wes a kínzó, Eddie szerepét ölti majd magára, aki Kathy karakterének sötét múltjából kerül elő, hogy eltökélten bosszút álljon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek