Starity

Courtney Love csatlakozott a Sons Of Anarchy stábjához

2014. július 09. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptemberben érkezik az FX csatorna legnépszerűbb drámasorozatának utolsó évada, amelyben pár híres énekes is szerepet kapott.

hirdetés
Courtney Love csatlakozott a Sons Of Anarchy stábjához

Szeptemberben visszatér az utolsó évad erejéig az FX televíziós csatorna legsikeresebb drámasorozata, a Kemény motorosok. Bár a hatodik évadzáró sokkolta a nézőket, Kurt Sutter rendező újabb megtörésre készül.

Pár hónapja röppentek fel a pletykák, miszerint a híres sokkrocker, Marilyn Manson fel fog tűnni a befejező évadban, majd a megerősítést követően bejelentették, hogy egy drogkereskedő bőrébe bújik. Kurt egy interjú során azt elmondta, hogy mindig is Mansont álmodta meg erre a szerepre, mivel elmondása szerint az ő jelleme tökéletesen illik a megformálandó karakterhez.

Most viszont már arra is fény derült, hogy nemcsak Manson lesz az egyetlen híres énekes, aki feltűnik a sorozatban, ugyanis a néhai Kurt Cobain felesége, Courtney Love is vendégszerepel néhány epizódban, aki egy óvónőt fog megformálni, Jax legidősebb fiát, Abelt tanítja majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek