Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2014. július 10. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, mely hírességek festettek a legjobban június utolsó és július első napjain!

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Június 30. és július 6. között zajlott le az idei Stars & Stripes jótékonysági est, a LUX új samponjának promóciós rendezvénye, a Miu Miu divatbemutató, a Herkules photocallja, a Serpentine Galley nyári partija, valamint a Transformers: A kihalás korának sajtókonferenciája is megrendezésre került Berlinben.

Ezen alkalmakból pedig természetesen a híres hölgyemények többsége ki is tett magáért, és szebbnél szebb ruhakölteményekben léptek a fotósok hada elé.

AnnaLynne McCord a július elsején megrendezett 2014-es Stars & Stripes nevezetű jótékonysági esemény vörös szőnyegén lejtett végig egy dögös, fekete Nicole x Missguided-dresszben, amihez szintén fekete retikült és magassarkút párosított. Megjelenésébe mindössze sminkje rondított bele, ami túl sötétre sikeredett és emiatt jó pár évvel idősebbnek tűnik.

Nina Dobrev a LUX új samponjának bemutatóján vett részt július 3-án, Kínában, ugyanis ő az új termék reklámarca, így egy mesébeillő, hosszú ujjú Tadashi Shoji-estélyiben jelent meg, ami lenyűgözően állt rajta.

Gemma Arterton a Miu Miu 2015-ös kollekciójának bemutatójára volt hivatalos július 5-én Párizsban, ezen rendezvényen pedig egy imádnivaló, pántnélküli, rózsaszín Prada-ruhát viselt, melyen kristályszerű díszek találhatók. Magassarkúja ezüst színben pompázott és ezúttal mellőzte az ékszereket.

Irina Shayk július 2-án új, Dwayne Johnsonnal közös filmjének, a Herkulesnek londoni photocallján mutatkozott ebben a fekete Alaïa-miniben, ami remekül kiemelte alakját. A kiegészítők terén Gemmához hasonlóan ő is a minimumra törekedett, ugyanis egyszerű Louboutin-cipője mellé mindössze fülbevalókat tett fülébe.

Naomie Harris a Virgin Atlantic új, Vivienne Westwood által tervezett egyenruha-kollekciójának bemutatóján vett részt július elsején Londonban, ahol egy szintén Vivienne által tervezett szürke-fekete, virágmintás ruhában jelent meg. Kiegészítőivel azonban nem teljesen értünk egyet: rózsaszín Casadei-magassarkújáért pirospont jár, fekete Rauwolf-retikülje viszont nem volt teljesen tökéletes választás.

Cara Delevingne a július elsején megrendezett Serpentine Galley Summer Partin tette tiszteletét Londonban, tetőtől talpig feketébe és Mulberrybe öltözve. Ruhája a 2014-es tavaszi, táskája pedig a 2014-es őszi kollekcióból származik.

Nicola Peltz kollegái, Bingbing Li és Mark Wahlberg oldalán jelent meg a Transformers: A kihalás korának sajtókonferenciáján Berlinben, június 30-án egy elefántcsontszínű Stella McCartney által megálmodott bodyban és egy csipkés Dolce & Gabbana-szoknyában.

Khloe Kardashian és újdonsült barátja, French Montana első vörös szőnyeges megjelenésére július 4-én került sor, amikor is a valóságshow-sztár 30. születésnapja alkalmából ellátogattak a Las Vegas-i Tao Nightklubba. Khloe egy fekete-szürke, flitteres Michael Costello-minidresszben lépett a fotósok elé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek