Starity

Elizabeth Mitchell is csatlakozott a Once Upon a Time stábjához

2014. július 10. 17:05   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elizabeth Mitchell is látható lesz az Egyszer volt, hol nem volt negyedik évadában.

hirdetés
Elizabeth Mitchell is csatlakozott a Once Upon a Time stábjához

Miután az Egyszer volt, hol nem volt harmadik évadának fináléjában kiderült, hogy a Jégvarázs közkedvelt szereplője, Elsa véletlenül Storybrooke-ba került, a rajongók tűkön ülve várták, hogy még több részletet megtudhassanak. Múlt héten kiderült, ki alakítja majd Annát és Kritoffot, majd két napra rá az Elsát alakító színésznő kilétére is fény derült.

Tegnapelőtt pedig azt jelentették be, hogy hamarosan Elizabeth Mitchell is Storybrooke-ba érkezik, ugyanis a színésznő is csatlakozott a sorozat stábjához, méghozzá egy rejtélyes, Jégvarázshoz kapcsolódó szerepben. Ezzel Elizabeth visszatér az ABC-hez, ahol a Lost – Eltűntekben ismerték meg a nézők. Azóta szerepelt az ABC V, mint veszélyes című sorozatában, majd az NBC posztapokaliptikus Revolution című sci-fi sorozatában alakított kulcsfontosságú szereplőt.

Szerepéről egyelőre nem sokat tudni, nagy valószínűséggel gonosz karakter bőrébe bújik majd, aki rosszindulatú lesz a két Arendelle-i nővérhez. A készítők azt is elárulták, hogy ha minden igaz, akkor a történések a tavalyi évben megjelent animációs film csekekményét követik majd és nem annak átdolgozásaként szolgálnak. Kíváncsian várjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek