Starity

2016-ban jön Tarja új albuma

2014. július 10. 18:06   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn énekesnő egy interjúban elárulta, 2016-ra tervezi új lemezét, és előfordulhat egy újabb közös dal a Within Temptation énekesnőjével is.

hirdetés
2016-ban jön Tarja új albuma

2013 augusztusában érkezett meg az egykori Nightwish-pacsirta harmadik szólóalbuma, amely a Colours In The Dark nevet kapta. A lemezen immáron Tarja saját szerzeményei hallhatóak, és ahogy az előző kettő, úgy ez a korong is tartalmaz egy átdolgozást, ami Peter Gabriel Darkness című dala. A lemezt szokás szerint egy világkörüli turné követte, ami egészen 2015 júliusáig tart majd.

„Már dolgozom az új albumon, amin már néhány dal dob-, basszus- és gitárrészét már rögzítettük. Még írni kell néhány dalszöveget és minden mást is, de egy kicsit aggódom is emiatt, mert 2016-ra tervezem kiadni az új albumot” – árulta el Tarja.

Az énekesnő arra sem cáfolt rá, hogy egy újabb duettet készítsenek Sharon den Adellel, a holland Within Temptation énekesnőjével. A zenekar legutóbbi albumának Paradise (What About Us) című dalában hallhattuk Tarját vendégénekesként, ami a Hydra egyik himnusza lett.

„Igazából nyitott vagyok mindenre, és még meg is gondolhatom magam. Szeretem a közreműködéseket más énekesekkel és zenekarokkal, mert rengeteget lehet tanulni ezekből az alkalmakból, és lehetőségekből. És nagyon jó lenne újra látni Sharont is” - mesélte a hamarosan hazánkban is koncertet adó énekesnő, ugyanis a FEZEN fesztiválon csíphetik el rajongói július 31-én, Colours In The Road nevű turnéja keretein belül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek